',

GoPro mount specialist: GoPro-Mania

GoPro mount

Met een GoPro mount heb je je handen vrij. GoPro camera’s zijn gemaakt om spectaculaire filmpjes mee te maken, bijvoorbeeld om jezelf of de omgeving te filmen als je extreme sporten beoefent. Als je je GoPro zelf vast moet houden, word je beperkt in de dingen die je kunt doen. Kies daarom voor een GoPro mount van GoPro-Mania, dan heb je maximale bewegingsvrijheid.

Omdat GoPro camera’s mateloos populair zijn, zijn er talloze mounts uitgebracht. Bij GoPro-Mania heb je, als je een GoPro mount zoekt, ontzettend veel keuzemogelijkheden. Kies de mount die bij je past uit ons uitgebreide assortiment.

Een GoPro mount voor je helm of fiets

Het aanbod mounts van GoPro-Mania is onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Ga je bijvoorbeeld parachutespringen, kies dan voor een GoPro mount voor je helm. Je hebt je handen dan volledig vrij, en als je de helm goed vastzet op je hoofd is er geen kans dat je GoPro camera naar beneden valt. Een dergelijke GoPro mount is geschikt voor alle typen tot nu toe uitgekomen GoPro camera’s.

Een ander type GoPro mount is een fietsmount. Zet je GoPro bijvoorbeeld vast op je stuurpen of zadelpen. Fiets je door ruig terrein, dan heb je beide handen nodig om controle te houden over je fiets. Hou je je GoPro camera dan in je hand, dan val je sneller. Een mount voor je fiets lost dit probleem op.

Sommige modellen zijn 360 graden draaibaar, dan kan je gemakkelijk kiezen of je jezelf of je omgeving wilt filmen, en in welke richting. Veel van de modellen kunnen zowel op een mountainbike, racefiets of motorfiets geplaatst worden. Ook hier is bijna elke GoPro mount voor de fiets geschikt voor alle typen GoPro camera’s. Je kunt vaak ook kiezen uit verschillende kleuren. Misschien is er wel eentje in dezelfde kleur als je fiets heeft.

De mounts die wij verkopen zijn van goede kwaliteit. Bevestig je de mount op de juiste manier, en doe je je camera er op de goede manier in, dan zal je GoPro camera er niet uitvallen.

Bestel je GoPro mount snel en gemakkelijk

Bij elke GoPro mount ontvang je een omschrijving. Heb je echter nog vragen, neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder. Heb je de juiste GoPro mount gevonden die je zocht of leuk vindt, dan kan je hem snel en gemakkelijk bestellen. Doe je dit voor 17.00 uur, dan gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post.

De GoPro mount die je in staat stelt de mooiste filmpjes te maken vind je bij GoPro-Mania!

 

Alle soorten GoPro mounts

 

There are no featured products matching the selection.

Items 1 to 10 of 1533 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 10 of 1533 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5