De Go Pro mount specialist van Nederland: GoPro-Mania

Go Pro mount

Een van de voordelen van een Go Pro camera is dat je er een handige Go Pro mount voor kunt kopen. De Go Pro is een camera om mee te filmen terwijl je allerlei spectaculaire dingen doet. Dan moet je natuurlijk wel je handen vrij hebben, en dat kan met een Go Pro mount.

Dat wij een speciale website hebben voor Go Pro accessoires zegt al genoeg over de populariteit van de camera’s van dit merk. Deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat er talloze accessoires voor zijn gemaakt. Dus als je een Go Pro mount zoekt, heb je veel keuze. Je hoeft voor een goede en handige mount niet verder te kijken dan GoPro-Mania. Wij vertellen je het een en ander over de mounts die je bij ons kunt verkrijgen.

Kies bijvoorbeeld voor een helm mount of fietsstuur mount

Als voorbeeld van een handige Go Pro mount kunnen we de helm mount noemen. Deze is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals voor op een fietshelm of voor bij het parachutespringen. Met deze Go Pro mount heb je je handen vrij en je Go Pro camera filmt waar jij heen kijkt. Ze zijn er ook in 360 graden uitvoeringen. Met zo’n Go Pro mount kan je in alle richtingen filmen.

Ook is er een Go Pro mount voor je fiets stuurpen en zadelpen. Zo kan je bijvoorbeeld mountainbiken door ruig terrein, terwijl je Go Pro camera spectaculaire beelden vastlegt. Binnen deze categorie heb je ruime keuze voor je ideale Go Pro mount, zowel qua functionaliteit als qua kleur en design. Als je voor een 360 graden draaibaar model kiest, kan je jezelf filmen, maar ook de omgeving waarin je fietst.

Met de juiste Go Pro mount staat niets je in de weg om de vetste filmpjes te maken.

De service van GoPro-Mania

Bij elk model Go Pro mount staat wel vermeld voor welke Go Pro modellen deze geschikt is. Heb je toch nog vragen, dan kan je gerust contact met ons opnemen. Naast een uitgebreide selectie mounts en andere accessoires geven wij je ook goede service. Dus stel je vraag over een bepaalde Go Pro mount gerust aan ons.

Heb je gekozen voor een bepaalde Go Pro mount, of zelfs meerdere, dan kan je deze snel bestellen. Doe je dit voor 17.00 uur ’s middags, dan gaat je bestelling vandaag nog op de post. Je kunt gemakkelijk betalen en wij hanteren lage bezorgkosten, soms maar €2,95.

Verbaas je vrienden en het internet met de meeste spectaculaire filmpjes, gemaakt met je camera in een Go Pro mount van GoPro-Mania!

 

Alle soorten GoPro mounts

 

There are no featured products matching the selection.

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2