',

Welkom op de site van Actioncam-Mania/Gopro-Mania!

LET U OP AUB!

SINTERKLAAS/KERST:  BESTEL AUB UW SINT,-KERSTCADEAUS RUIM OP TIJD! WE DOEN ER ALLES AAN OM TIJDIG TE LEVEREN, ECHTER IN DEZE TIJDEN KUNNEN WIJ HELAAS NIET TOVEREN! :)

VERZENDINDICATIES/CORONA:  WEGENS HET CORONAVIRUS KUNNEN LEVER,-EN BEZORGDTIJDEN UITLOPEN! VANDAAR WIJ (VERZEND) INDICATIES AANHOUDEN OP DE SITE EN GEEN 100% BEZORGDATUMS 

 

Geschiedenis

Hoe zijn wij geboren?

Vanuit Jevy Web Development, een gerenommeerd webdesign- en ontwikkelingsbedrijf, ontstond het initiatief Gopro-Mania/Actioncam-Mania op te zetten. Inmiddels is het bedrijf een groot succes! Gopro-Mania/Actioncam-Mania is oorspronkelijk opgezet vanwege het gemis in de markt aan een duidelijke en verfrissende webshop als de onze in deze sector. Gopro-Mania/Actioncam-Mania zag het als een uitdaging een groot assortiment te verenigen met een vriendelijke service. Met inmiddels meer dan 100.000 producten in het assortiment en bijvoorbeeld een snelle verzendservice komen we de klant dan ook echt tegemoet. Gopro-Mania/Actioncam-Mania is een eerlijke webshop/oprecht bedrijf, met mensen daarachter, welke hart voor de zaak hebben en naar hen beste kunnen trachten te handelen. Klanten kunnen bij Gopro-Mania/Actioncam-Mania snel en overzichtelijk winkelen in het aanbod dat we hebben.De kwalitatief goede artikelen die zich in het assortiment bevinden weten we u tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij hebben gekozen voor een groot assortiment zodat de klant genoeg keuze heeft! Deels in eigen voorraad en deels enkel op bestelling. Verder vinden wij iedere klant een individu/persoon op zicht en geen nummer! We hanteren een warm en persoonlijk contact richting onze klanten!

 

Vriendelijkheid:

Wij hebben respect en vriendelijkheid vanuit ons richting de klant uiteraard hoog in ons vaandel staan/vinden wij erg belangrijk! Onze insteek is persoonlijk en warm.

Klanten zijn bij ons geen nummer maar een persoon!:) We noemen dan de klanten ook zoveel mogelijk bij de voornaam, zodat ze kunnen merken: We zien je!:)

Maar, let op aub! We verwachten natuurlijk ook wel wat vriendelijkheid terug!:)  Onvriendelijke e-mails worden daarom niet beantwoord/ nemen wij niet in behandeling.

 

Hoe werkt het bij Gopro-Mania/Actioncam-Mania? 

Eigen voorraad/In voorraad itemsWat hebben wij in voorraad en hoe werkt dat?

Wij verzenden/putten deels uit onze eigen voorraad. Dit zorgt voor een snelle levering aan uw adres. De verzending geschiedt in het gros van de gevallen namelijk al op de dag van uw bestelling.  (Mits! Voor 17:00 besteld en uw order compleet)

 

Op bestelling/Niet in voorraad itemsWat gebeurd er wanneer een item niet in voorraad is?

Een ander deel van de artikelen leveren we alleen vanuit bestelling,dit om de klant een breed assortiment aan te kunnen bieden.

Maar ook hiervoor geldt, een relatief snelle levertijd van slechts enkele werkdagen: Ca: 6 Werkdagen.

Alles wordt netjes vanuit onze leverancier (gevestigd in het buitenland) naar ons verzonden in Nederland. Vervolgens vanuit ons (NL) verzonden naar u/de klant. We dus zijn geen! Dropshippingsite.

 

Indicaties/Verwachte verzenddatums:  Hoezo indicaties qua verzending? Hoe werkt dat?

Bij al onze items staat (ernaast) een verwachte indicatieve verzenddatum vermeldt.

Inhoudende:  Al onze items (specifiek welke niet in voorraad zijn) worden besteldt bij een buitenlandse leverancier, hiervan zijn wij afhankelijk.

Hetgeen kan dus (voorbeeld) vrijdag binnen komen en worden verzonden, maar ook de maandag (of de eerstvolgende werkdag) daarop.

Opdat wij dit nooit 100%  kunnen aangeven, neemt het systeem de laatste datum aan (bijv. maandag) van verzending.

Bewust hiervoor gekozen, zodat de klant toch een optie heeft om deze artikelen te kunnen bestellen, echter wel met een zo laag mogelijke verkoopsprijs en nog belangrijker: Transparantie!:)

 

Verzending/Contact:  Welke mogelijkheden heb ik/Hoe werkt het? 

Verzending:

De klant heeft keuze uit verschillende verzendopties zoals: Verzending Pakketpost (Tracking), Pick-Up Point (Afhaal Locatie) en Brievenbuszending.

Contact/Per e-mail:  Waarom? 

Liever niet telefonisch wegens: 1: Corona/minder medewerkers, 2: Mail is efficienter en sneller voor zowel klant als ons,(1 telefoon is minimaal 5 per mail)

Contactformulier: 

U kunt ons bereiken door een vraag te stellen via het contactformulier, met het door u gekozen onderwerp als leidraad.

De antwoorden hierop zijn automatische replies. Dit, zodat u snel een antwoord heeft/van informatie wordt voorzien. Echter naar uw wens, zullen wij deze persoonlijk toelichten/beantwoorden. We trachten elke werkdag (Ma-Vrij: 9-17) uw vragen te beantwoorden.

 

Wel gemaild, echter geen antwoord? 

Mocht u echter geen reactie krijgen na ca. 2 werkdagen (Werkdagen= Ma-Vrij) mailt u ons dan aub nogmaals! Misschien gaat er iets mis nl.

Hoogstwaarschijnlijk door deze 2 redenen: 1: Ons mailtje/antwoord komt in uw spambox terecht. 2: E-mailadres is niet juist.

Want in 99% kunnen wij u melden: (sorry geen 100, zijn niet perfect:) Iedere klant! wordt beantwoord!

 

TIPJE!

Houd onze website goed in de gaten, want vaak nog voor het verschijnen van de nieuwste toestellen, vullen wij het assortiment al aan met gloednieuwe, bijbehorende artikelen.

Het team van Gopro-Mania/Actioncam-Mania wenst u heel veel plezier met winkelen op deze webshop! HAVE FUN!:)

 

Naam:

ActionCam-Mania/Gopro-Mania is een onderdeel van Jevy Webshops

Vestigingsadres:

Schoffel 61

Vestigingsplaats:

1648GG, De Goorn

Telefoonnummers:

Mocht u telefonisch contact wensen, kunt u dit d.m.v. ons contactformulier aanvragen.

Faxnummer:

Echter, gelieve per e-mail, want dat werkt een stuk sneller voor u en voor ons!:)

Email adres:

contactformulier

Internetadres:

http://www.actioncam-mania.nl

KvK-nummer:

54353661

Soort inschrijving:

Hoofdvestiging

BTW nummer:

NL188892928B03

Bankrelatie:

ING BANK

IBAN nummer:

NL29INGB0007180990 / BE0720.765.329  (België)

BIC nummer:

INGBNL2A

Onze andere mania sites