Actioncam-Mania presenteert jou hier een lijstje van dingen die jou behoorlijk onweerstaanbaar kunnen maken!

Humor is sexy

Humor is aantrekkelijk voor zowel mannen en vrouwen, maar niet op dezelfde manier.

Uit een onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen van mannen houden die ze laten lachen, en mannen van vrouwen als zij lachen om hun grappen...

‘Ge-Liked’ worden is sexy

Wil jij iemands interesse in jou vergroten? Het zou de moeite waard kunnen zijn om ervoor te zorgen dat ze erachter komen dat je geïnteresseerd bent in hen.

Via "Hoe iemand in 90 minuten of minder verliefd op je te laten worden" van Dr. Aron werd dit idee bevestigd door de effectiviteit te bestuderen van “hard to get” of te wel moeilijk te veroveren zijn!

Als jij over het algemeen ‘hard to get’ bent, maar wel erg enthousiast bent over de persoon die een poging waagt, dan is dit sexy te noemen.

Waarover je praat is sexy

Een willekeurig gesprek met iemand voeren waarin jij geïnteresseerd bent, kan een slecht idee zijn. Waarom? Waar je namelijk over praat, kan er dan een hoop toe doen. Heel veel zelfs!

Zeker is dat een emotionele, persoonlijke informatie uitwisseling krachtige gevoelens van verbondenheid bevordert.

En hoe effectief is het? In minder dan een uur kan het een verbinding tot stand brengen die sterker is dan een levenslange vriendschap!

De persoonlijkheid is sexy

Zorgvuldig gedrag is een voorspelling van een aantal zeer belangrijke positieve elementen in het leven.

Aangename, gewetensvolle mensen zijn misschien betere echtgenoten en ouders, maar wellicht onaangename, niet-gewetensvolle mensen hebben meer sekspartners...

Hoe ze je laten voelen is sexy

Onderzoek toont aan dat we niet echt verliefd worden op iemand, maar dat we verliefd worden op hoe we ons voelen als we bij hen zijn!

Liefde op het eerste gezicht is sexy

Er is nog vrij veel onzekerheid over allerlei eigenschappen van liefde en seks welke niet gemakkelijk te omschrijven is. Studies tonen echter aan dat liefde op het eerste gezicht echt wel bestaat!

Gelukkig draagt Actioncam-Mania daar ook wel graag een handje aan mee, want zo’n sexy outfit laat menig man hun hartje echt wel sneller bonsen! Voel je zodoende ook prettig sexy in zo’n heerlijk verleidelijk zomers pakje!

sexy

Via time