Als je aan een GoPro-Mania bodysuit denkt, dan zou je in eerste instantie aan rompertjes kunnen denken die voornamelijk gebruikt worden om een baby in te vertroetelen. Het helpt een baby in zijn of haar eerste dagen om de temperatuur te regelen door de baby warm te houden. Deze rompertjes brengen namelijk een extra laag kleding aan, wat handig voor de baby is die nog niet beweegt. 

Maar een bodysuit kan ook een prima modeartikel zijn voor al die jongedames die er wel degelijk heel sierlijk in kunnen bewegen. Zo’n bodysuit is een soort kledingstuk dat uit één geheel bestaat en die heel veel op een zwempak of turnpakje uit één stuk lijkt.

Extra ondersteuning en simpel te combineren 

Het doel van een bodysuit voor dames is om wat extra ondersteuning te bieden en het heel naadloos met andere kledingstukken te kunnen combineren, zodat jij je comfortabel en gemakkelijk kunt stylen. 

Bodysuits kunnen redelijk nauwsluitend of iets losser zijn, zullen je rondingen fijn als de perfecte basis omarmen, opdat je ze met elk broek kunt combineren dat jij maar wilt. Een bodysuit is dan ook een slim kledingstuk dat je ondergoed en topje in één mode-artikel combineert.

Als fashionstatement of perfecte aanvulling 

Bodysuits kunnen als je het wenst als een fashion statement op zichzelf worden gedragen, aangezien een goede bodysuit je lichaam comfortabel omhelst, en zo ook al je rondingen op een slanke en soepele manier ondersteunt. Kies in dat geval een bodysuit waarmee je trots op je lichaam kan zijn. 

Of je kunt het gewoon als een aanvulling gebruiken. Je kunt een bodysuit immers simpel met alle soorten jeans, rokken, shorts en werkbroeken combineren. 

De bodysuit werd overigens in de jaren vijftig van de vorige eeuw puur als een modeproduct geïntroduceerd. Toen de mooie Betty Page ermee begon te pronken, drukte de bodysuit al vlot haar stempel op de mode-industrie.

Enkele redenen waarom jij ook een bodysuit zou moeten hebben! 

De veelzijdigheid ervan. Het is ongelooflijk eenvoudig om een bodysuit met de meeste artikelen van je outfits te laten passen. Het is casual, slim, sexy, formeel of gewoon stijlvol. Het is perfect voor iedere gelegenheid! 

Ze zijn erg vleiend. Haar ‘body-hugging-stijl’, ongeacht je maat of vorm, is een prachtige en comfortabele manier om met jouw taille en je rondingen te pronken. 

De stoffen zijn veelal super zacht en comfortabel. Perfect om in de hitte van de zomer te loungen. Trek gewoon een spijkerrok aan, pak je zonnebril en sandalen en je bent er klaar voor om op pad te gaan!

Veel stijl en functionaliteit 

Dus waarom zou jij dit type kledingstuk in hemelsnaam ook niet bezitten? Dit modeartikel met veel stijl en functionaliteit moet zeker ergens goed voor zijn. Als jij in jouw leven nog nooit eerder een bodysuit hebt aangeschaft, dan kunnen we vol vertrouwen melden dat je iets hebt gemist! 

Als jij nu ook in de stemming bent voor een gestroomlijnde nieuwe stijl die al door enkele van de toonaangevende mode-iconen in de muziek, films en popcultuur is goedgekeurd, dan is dit de GoPro-Mania bodysuit! 

Bodysuit

Bronnen: o.a. babycenter, annibody & bratag