Hier bij Actioncam-Mania vind je absoluut een geweldige backpack voor wanneer je naar school of universiteit gaat, een backpack voor tijdens het skaten of een backpack om jouw laptop prima mee te beschermen.

Shop hier uit een breed assortiment van stijlvolle en moderne rugzakken met allerlei handige functies voor al jouw woon-werkverkeer plus wellicht wat meer avontuurlijk reizen.

Waarom een travel backpack?

Zoals de meesten onder ons wel weten, zijn kleine backpacks een ideale keuze voor lange weekend trips of kortere vakantiereizen.

Ze zijn alsook perfect voor minimalisten die de neiging hebben om met een uitgekiende uitrusting te reizen en het daarnaast niet erg vinden om tijdens de reis even een wasje van kleding te doen.

Een XL backpack

Een grotere backpack is misschien het perfecte compromis voor diverse reizen. Het is een prima reisgenoot voor al die mensen die niet een koffer rond willen sjouwen, maar eveneens ook niet de hoeveelheid opslagruimte willen opofferen die ze bij zich dragen.

De juiste backpack keuze

Het uitkiezen van de juiste backpack voor op reis of voor dagelijks gebruik is een belangrijk onderdeel bij het plannen van jouw backpack trips.

Kies je te groot, dan heb je de kans dat jij daarin te veel extra gewicht meeneemt. Of misschien krijg jij jouw tas niet eens in het handbagage compartiment van een vliegtuig!

Is de backpack te klein, dan zullen al je spullen er misschien niet in passen! Kies je vervolgens het verkeerde buitenmateriaal, dan bestaat er een grote kans dat jouw spullen nat worden in de regen.

Waterbestendig materiaal

Alhoewel jouw backpack (in de meeste gevallen) niet 100% waterdicht hoeft te zijn, zorg er in ieder geval wel voor dat jouw rugtas is vervaardigd uit een semi-waterdicht materiaal, opdat de vervelende (mot-) regen er niet al te veel invloed op heeft.

Meerdere compartimenten

Een goede backpack kan het beste meerdere compartimenten hebben. Op deze manier kan jij al je spulletjes ideaal opdelen in kleinere secties, opdat je deze gemakkelijker terug kan vinden en zonder meer kan vinden wat jij op dat moment nodig hebt. Het bespaart jou het vervelende gevoel dat jij in jouw eigen tas rond moet ‘graven’.

Gevoerde schouderbanden

‘Padded’ of gevoerde schouderbanden maken het dragen van de lading in de packpack een heel stuk comfortabeler, omdat het gewicht van jouw rugzak dan naar beneden op je schouders duwt. De pads zorgen voor minder druk op je schouders en helpen idem dito de druk op jouw onderrug te verminderen.

Ideale en modieuze backpack

Onze uitgebreide backpack collectie is speciaal voor jou geselecteerd om aan al jouw reis of professionele behoeften te voldoen. Winkel hier bij Actioncam-Mania zodoende voor een ideale en modieuze backpack die aan al jouw wensen voldoet.

backpack