Heerlijk ontsnappen en rustig op het strand te zitten: dat is mijn idee van het paradijs!

Er zijn zoveel mogelijkheden om een geweldige tijd op het strand te beleven. Er zijn zelfs zoveel opties dat het soms moeilijk kan zijn om te kiezen wat je er daadwerkelijk wilt doen.

Planning en strand activiteiten

Maar wat je ook doet, het is uiteraard belangrijk om de juiste strand accessoires en badmode van Actioncam-mania mee te nemen. En eh, vergeet ook je actiecamera niet!

Je kan op het strand flink genieten van de zee, het zand, of je kan die ‘strand-scène’ heerlijk relaxed bekoekeloeren vanuit je eigen hide-out.

Of jij nou alleen van het strand, of samen met vrienden of met kinderen geniet... Jij kan er zeker van zijn dat je met slechts een klein beetje planning een heel leuke tijd kan beleven.

Iedereen gaat uiteraard (in de zomer) naar het strand om lekker te zwemmen, te ontspannen of te zonnebaden... Maar wat  jij er ook aan het doen bent, dit kan al snel ook een beetje saai worden.

Op het strand zijn hoeft gelukkig niet enkel over rust en ontspanning te gaan. Maak jouw fijne dag in de zon dan ook een prettige actieve dag met één van volgende activiteiten, variërend van schelpen zoeken tot ravotten in het zand:

Bouw een zandkasteel

Zandkastelen en zandsculpturen kunnen eenvoudig of uitgebreid zijn, maar het is altijd leuk om er één te bouwen! En er is geen speciaal gereedschap nodig: Enkel zand, water en jouw blote handen.

Verzamel schelpen

Je kan op zowat elk strand wel leuke en kleurrijke schelpen vinden!

Speel een spelletje

Of jij nu een actief persoon bent of liever rondhangt, sommige games kunnen jouw dag snel voorbij laten vliegen. En de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem een bal mee en speel een partijtje beach volleybal. Een frisbee kan je over het zand laten vliegen of in het water gooien. Breng een hoelahoep mee op je beach-trip en kijk wie deze het langst al draaiend hoog kan houden. Of teken wat lijnen in het zand voor een spelletje strand ‘boter kaas en eieren”...

Splash en speel in de branding

En hoe koel je af? Ga daarvoor natuurlijk het water in! Elkaar bespatten, lekker rennen en spelen. Laat die zeegolven verfrissend over je heen gaan. Maar wees voorzichtig, want al die speelse golven kunnen al snel behoorlijk krachtig zijn. En dan vooral bij peuters die al wat onzeker op hun kleine beentjes staan!

Vrolijke foto’s maken

Wanneer je op vakantie bent of een dagje op het strand, dan wil je daar natuurlijk ook foto’s van maken om al die heerlijke momenten in fijne visuele herinneringen om te toveren. Een waterproof actie cam volstaat prima!

Perfect familie-uitje

Kortom, een dagje naar het strand gaan kan een perfect familie-uitje zijn! Ga zodoende naar het strand en neem mee: Een goed humeur, je Actioncam-Mania camera, een sexy badpak of bikini (voor de dames denk ik maar), strand schoenen en/of luchtige teen slippers!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=strand

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=badmode

Naar een idee van wikihow & tripsavvy