Een sporthorloge is een geweldig (Kerst) cadeau voor ieder sportieve man of vrouw. Een sport horloge is namelijk een behoorlijk functionele accessoire die zijn of haar sportstijl een boost zal geven.

En of deze atleet nu de voorkeur geeft aan een blits horloge of een fitnesstracker voor gebruik bij de trainingen, een sport horloge van Actioncam-Mania is een cadeau die menig kerstochtend of -feest zal opvrolijken!

Sport horloge

Want wanneer deze sportfanaat een horloge nodig heeft om het hoofd te bieden aan alles wat het sportieve leven maar voor de voeten gooit, dan is een sporthorloge de perfecte keuze.

Een sport horloge is namelijk dusdanig ontworpen, dat het met zijn extra stevige armband en behuizing ideaal gedragen kan worden tijdens allerlei buitenactiviteiten, actiesporten, zwemmen en vele andere sportieve activiteiten.

Naast hun duurzaamheid zijn deze sport horloges bij Actioncam-Mania verkrijgbaar in een spectrum van modieuze kleuren en stijlen die bij iedere fitness look past.

North Edge X-TREK3

Het North Edge X-TREK3 horloge is zo bijvoorbeeld een perfect fitness horloge voor iedere stoere sportman die heel modern vergezeld wenst te worden. Dit GPS sporthorloge biedt functies als een hoogtemeter, barometer en kompas.

Verder biedt het een stappenteller functie, chronometer en timer. Plus houdt het jouw calorieën verbruik bij en monitort het de hartslag. Dit alles in een uiterst robuuste en sportieve behuizing.

Fitness tracker

Het volgen van alle gezondheidsdoelen kan echt niet simpeler zijn dan met een nieuwe fitness tracker van de zuster-website Kabel-Mania. Want zo’n tracking horloge is een super high tech accessoires die de hartslag, stappen, afstand en nog veel meer kan volgen.

Een fitness tracker van Kabel-Mania toont al deze sportieve personen, plus al die andere zelfbewuste lieden die hun gezondheid graag willen tracken, volop health gerelateerde informatie via hun eenvoudig af te lezen digitale schermen.

Dus als de ontvanger van jouw cadeau een fitness lover is en van een eenvoudige maar functionele horloge stijl houdt, dan is een fitness tracker van Kabel-Mania het perfecte horloge.

En voor de modieuze dames of fashionistas onder ons zijn er bijzonder modieuze en kleurrijke varianten te vinden.

Prima bij de tijd

Wederom is die beruchte tijd van het jaar aangebroken, waarin jij op zoek bent naar dat perfecte geschenk die jou niet direct failliet zal maken. Dus wat is niet een beter en bedachtzamer cadeau, dan een geschenk van Actioncam-Mania of Kabel-Mania die letterlijk bij de tijd is!

sporthorloge

sport horloge

X-TREK3

fitness