Laten we om dit GoPro-Mania artikel te beginnen eens starten met te omschrijven waarom de zomer zo fijn is, en waarom jij die ook graag in jouw tuin of in het park of zo wilt doorbrengen.

Zonneschijn 

Ok, flink wat zon krijgen is gedurende de rest van het jaar niet altijd even waarschijnlijk, maar we krijgen soms echt wel een aantal prachtige zomerdagen, en van gelukzaligheid weten we dan soms niet eens meer wat we dan het beste ermee kunnen doen...

Naar het strand gaan 

Nederland (en ook Vlaanderen) kent een aantal echt geweldige stranden waar je heerlijk de gehele dag zandkastelen kunt bouwen, en als jij dapper genoeg bent om toch nog het soms nog koude en woeste water te trotseren, dan kan dit echt een geweldige dag zijn.

Outdoor trainen 

Ligt het aan ons, of is hardlopen, voetballen in het park of een paar rondjes fitnessen gewoon niet een heel stuk beter om in de zomermaanden te doen?

Ijs eten 

Of je nu trouw bent aan jouw Ben & Jerry’s, een heerlijk Italiaans ijsje of voor een waterijs stokje van een paar dubbeltjes gaat, er gaat niets boven een overheerlijke ijzige traktatie als het weer buiten echt fatsoenlijk of zelfs behoorlijk zomers is!

Shorts & jurkjes 

Wanneer het eindelijk zomer is en je niet echt meer een jas en/of een langebroek hoeft te dragen wanneer je eropuit gaat, dan kun je nu echt van de zomerse zon profiteren na het verwijderen van de stoffen ledemaatbeschermers al die bleke armen en benen van een fraai kleurtje te voorzien.

Op reis gaan 

Als het je (deze zomer) lukt om een ​​leuke plek te boeken om met gezin, vrienden of familie in een vakantie weg te gaan, dan is dit geheid een flinke opsteker deze zomer!

Vrije tijd zonder school 

Zelfs als normaliter je in de schoolpauze niet ver van huis afdwaalt, krijg je in de zomer als normale schoolganger ongeveer 6 weken vrij van school, en jij er dan vrij in bent om (bijna) alles te doen wat je maar wilt!

Chill-tijd! 

Chillen met vrienden, wat extra tijd voor jezelf hebben en overdag gewoon niets anders te doen dan heerlijk te ontspannen. Dat is de droom van iedereen... en zeker in een zwoele zomer!

Fijne zomerdeuntjes 

Naast de broodnodige films te bekijken, brengen al onze favoriete artiesten veelal wel een aantal prettige zomerse liedjes uit die het beste passen bij overheerlijk in de zon zitten en er onder genot van een lekker koel drankje van te genieten!

BBQ-en 

Er gaat niets boven de geur van een barbecue. Behalve dan het eten van al dit gebarbecued eten. Picknicken is trouwens ook best wel lekker! 

De verlichte avonden en nachten 

Hoe laat is het? Dat maakt nu in de zomer niet echt veel uit, want je kunt soms nog wel tot tien uur ‘s avonds buiten in de tuin zijn en de zon moet nog ondergaan.

Een kleurtje krijgen 

Zolang je de juiste zonnebrandcrème draagt, is een gebronsde huid één van de beste dingen van de warmere maanden. Vergeet natuurlijk ook je GoPro-Mania zonnebril niet voor als al dit licht van de zon je net even iets teveel wordt... 

De zomer is heerlijk en is een seizoen die zeker niet overgeslagen moet en kan worden. Maak jouw zomerse beleving in je tuin of elders outdoor heel aangenaam met fijne zomer gerelateerde producten van GoPro-Mania. Want zoals ze het in het Engels zeggen, de zomer is voor “tan lines and good times”! Dus met andere woorden voor een gezond tintje en veel plezier! 

TUIN

Bron en idee: young.scot