Jouw auto is zoveel meer dan enkel een voertuig om jou van de ene plaats naar de andere te brengen. Het is immers een kamer op zich. Het is een mobiel kantoor. Het is een cafetaria. Het is een karaokekamer. Het is een biechthokje. 



Met alle rollen die de moderne auto moet vervullen, moet het uiteraard op de juiste manier uitgerust worden. Dus gevuld met allerlei GoPro-Mania items die het rijden en tijdelijk verblijf erin zo aangenaam mogelijk maken. 



Gelukkig zijn er veel gadgets en auto-accessoires beschikbaar die ons leven makkelijker kunnen maken. Dit zijn 5 van GoPro-Mania’s favoriete accessoires waar we absoluut van houden. En waar we ook niet zonder kunnen!



Autolader 

Verander de sigarettenaansteker van je auto simpel in een moderne (high speed) USB oplader. Dit is één van de beste auto-accessoires voor mensen die meerdere USB apparaten in de auto gebruiken. Het is licht en draagbaar, zodat je het gemakkelijk tussen voertuigen kunt wisselen. Of het handig op vakantie kunt meenemen voor als jij daar een auto huurt. Het is bovendien compatibel met snoeren voor Android en Apple gadgets.



Magnetische telefoonhouder 

Het duurt slechts een paar seconden om een eenvoudig ogende magnetische telefoonhouder te installeren. Maar het maakt de GPS / Google Maps functie van je telefoon zo veel makkelijker en veiliger in het gebruik. De stevige magnetische trekkracht houdt je mobiele telefoon prima aan het dashboard van jouw auto vast. Dit zonder extra clips of plakkerige oppervlakken. 



De basis van veel van dit soort telefoonhouders kan immers netjes aan de ventilatieopeningen van jouw voertuig worden bevestigd. Zodat je zicht op jouw smartphone hebt, terwijl jij je ogen veilig op de weg en jouw handen aan het stuur kunt houden.



Auto stofzuiger 

Het interieur netjes houden kan, vooral als je veel rijdt, een uitdaging zijn. Juist daarom is een betaalbare autostofzuiger van GoPro-Mania zo’n uiterst handig auto-accessoire om aan je collectie toe te voegen. 



Sluit deze kruimelzuiger gewoon op de sigarettenaansteker van jouw auto aan en zuig naar hartenlust alle rommel op. Want met haar krachtige motor en schoonmaakaccessoires kun je nu simpel in elk hoekje en gaatje komen.



Mini vuilnisbak 

Zo’n schattige mini vuilnisbak voor in de auto is ongeveer net zo groot als een blikje frisdrank. Het biedt een waterdichte afvalverwijdering binnen handbereik, waardoor al de kleine rommel uit het auto-interieur gehouden wordt. Waarna je het gemakkelijk kunt legen. 



Je zou er zelfs kleine ‘vuilniszakjes’ aan toe kunnen voegen om het legen nog schoner te maken. De beste exemplaren beschikken over een automatisch sluitend drukdeksel. Zodat jij je tijdens het rijden geen zorgen over morsen of stinkende luchtjes hoeft te maken.



Sleutel vinder / key finder 

Als jij je autosleutels vaker kwijtraakt dan je zou willen toegeven, dan heb je een licht van gewicht sleutelzoeker nodig die jij aan je sleutelhanger bevestigd. Het is één van de beste auto-accessoires voor tech lovers en is (veelal) compatibel met zowel iOS als Android. Plus een bijzonder goedkope manier om jezelf telkens weer veel tijd en energie te besparen wanneer jij jouw sleutels verliest! 



Er wordt gezegd dat een enkele auto uit ongeveer 30.000 onderdelen bestaat. Dit allemaal geteld tot de kleinste schroef. Maar veel autoliefhebbers weten dat er altijd wel ruimte voor wat meer onderdelen is. De GoPro-Mania aftermarket levert daarom vele unieke accessoires die jouw auto op minstens 30.000 verschillende manieren nog verder kan verbeteren en verfraaien! Aanschouw het zelf via onze uitgebreide webshop! 



KEY FINDER

Bronnen: o.a. price, familyhandyman & mensjournal