Tenzij je van koude bonen en ander ongekookt voedsel wilt leven iedere keer als je de wildernis in gaat of op een camping verblijft, dan wil je echt wel een kooktoestel wanneer jij gaat kamperen.

Betrouwbaar

Een betrouwbaar camping kooktoestel van Actioncam-Mania wel te verstaan, want die maakt het verschil bij al jouw kampeerreizen.

Opdat jij dan ‘s avonds een lekkere stevige stoofpot kan bereiden en in de morgen prettig kan opwarmen met een heerlijke warme kop koffie.

Vrije natuur

Het mooie van al deze kooktoestellen is dat ze in wezen draagbare kookplaten zijn, wat betekent dat jij alles wat je thuis op jouw fornuis kan bereiden, ook in de vrije natuur kan bereiden door er een fijne (lichtgewicht) pan of braadpan bovenop te doen.

En het koken van eenvoudige maaltijden gaat ideaal op een camping kooktoestel, want zo’n toestel is net als een kleine klassieke zwarte jurk: je kan het met zo ongeveer van alles combineren. Dus wat je ook wenst te koken, bakken, grillen of roosteren. Het komt allemaal goed!

Gas kokers branden schoon en zijn gemakkelijk in te stellen, wat betekent dat je in een handomdraai van volop koken kan overgaan naar zachtjes sudderen.

Winderig

Maar let op, want als het echt winderig is, let dan goed op om ervoor te zorgen dat de vlam niet uitgaat. En kook nooit in jouw tent, want je zou jezelf kunnen vergiftigen met koolmonoxidedampen! Om die reden kan je het ook niet als een kachel gebruiken...

Maar als je per ongeluk toch nog gedwongen wordt om te koken in de ‘veranda’ van je tent, zorg er dan voor dat deze volledig open geritst is en alle ventilatieopeningen veilig open zijn.

Omvang & gewicht

Een ultra compact camping kooktoestel is niet echt een noodzaak wanneer jouw auto op loopafstand is.

Maar wanneer je aan het backpacken bent of beperkte ruimte hebt in je kampeertent, dan moet je echt wel nadenken over de omvang plus het gewicht ervan. Actioncam-Mania verlicht die zorgen dankzij het aanbieden van ideale opties voor alle outdoor avonturen!

Een camping gas kooktoestel van Actioncam-Mania is de eenvoudigste manier om warme maaltijden te bereiden tijdens het kamperen. Ontworpen om draagbaar te zijn, bieden onze gasbranders jou veel mogelijkheden.

Simpel of ...

Dus of jij nu denkt dat je een Gordon Ramsay of Jamie Oliver bent in de camping keuken of gewoon heel simpel je maaltijd wilt koken, hier bij Actioncam-Mania hebben een we altijd wel een mini camping kookplaat of kooktoestel die bij jou past!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=kooktoestel

Bronnen, o.a.: independent, wiredforadventure, roadaffair