Voor iedereen die denkt dat wij in een ballenwereld leven, kan ik zeggen dat dit waarschijnlijk wel klopt... En als jij denkt dat ik daar geen bal van af weet, dan kan ik enkel zeggen dat zolang de bal rond is, een sportieve ballen wereld altijd blijven bestaan.

En ook al is onze wereld soms een beetje van de pot gerukt en levert dit voor velen redelijk wat stress op. Een bal van Actioncam-Mania kan jou dan aangenaam verlichten...

De yoga bal

Denk bijvoorbeeld maar eens aan een yoga bal. Zo’n yoga balans bal wordt meestal gebruikt bij fysiotherapie, atletische training en lichaamsbeweging. Want al die gebruikte spieren worden na oefening met een yoga bal na verloop van tijd een stuk sterker.

Sommige fitness experts en artsen raden die yoga bal van Actioncam-Mania ook aan om erop te gaan zitten in plaats van op een bureaustoel... Maar ach, of dat werkelijk een fijn idee is, dat is behoorlijk persoonlijk te noemen!

Zeshoekige reactie bal

De bal is rond, maar is dat wel altijd zo handig? Nou, daar verzinnen de uitvinders dan wel wat op: de zeshoekige reactie bal.

Want als jij de reactie van jouw lichaam op een leuke nieuwe manier wenst te testen, dan is die zeshoekige reactie bal van Actioncam-Mania precies wat jij nodig hebt om jouw reflexen te ‘super-chargen’ en alle benodigde wendbaarheid voor het optimaliseren van nog snellere handen en een beter voetenwerk!

Mini pilates fitness bal

En als jij dan denkt dat dit een beetje maf is, dan is dat ook geen probleem hoor! Want Actioncam-Mania biedt jou echt wel standaard, puur ronde ballen aan. En nee, dat zijn geen Goudse kaasballen!

Denk bijvoorbeeld aan een mini pilates fitness bal voor lichaamsversterking en om een betere conditie te creëren, plus tegelijkertijd jouw lichaam te versterken.

Die oefeningen met zo’n pilates oefen bal zijn vooral gunstig voor het verbeteren van je lichaamshouding, met een grote focus op jouw kernstabiliteit en rugmobiliteit.

Andere ballen

Verder biedt Actioncam-Mania ook nog een gyroscopische pols trainer aan. Dit is draagbare trainingsbal waarmee jij heel goed arm training kan doen om zo de spieren ervan te versterken. Dit alles zonder batterij of zoiets dergelijks, aangezien het binnenin deze gadget door middel van gyroscopische beweging werkt...

Of wat dacht je van een balans training en voetmassage bal vervaardigd uit zacht EVA materiaal. Zo’n therapiebal is een heel eenvoudige oplossing om de bloedcirculatie te verhogen om daarmee pijn en mogelijke zwelling te verlichten...

Golfballen. Moet je binnenshuis wat gerichte agressie kwijt of wil jij je gewoonweg even op wat anders concentreren? Een mini golf baan voor is dan een ideale oplossing! Je kan met deze ‘golf putter trainer’ natuurlijk ook op jouw perfecte ‘swing’ oefenen...

De voetbal

Voetbal, balsport nummer 1 in de lage landen, is nog steeds ultra-populair. Actioncam-Mania zou dus een ballentent genoemd kunnen worden als zij niet fraaie voetballen zouden leveren met een bijbehorende bal pomp.

Nou, ik denk dat we de bal niet meer aan het rollen hoeven te brengen... Want het balletje moet nu wel heel raar rollen als jij nu niet voor een perfecte oefen, fitness, of andere sport bal hier bij Actioncam-Mania gaat shoppen.

bal

voetbal