De unieke en degelijke TMC actiecamera accessoires zijn volop terug te vinden op de Actioncam-Mania site. En dat is niet voor niets! Want dit zijn ideale hulpmiddelen om jouw stoere action cam avonturen te volmaken. Lees hieronder wat meer over enkele interessante TMC producten:

De TMC 14-40.5 inch aluminium monopod / selfiestick is perfect voor op jouw avontuurlijke trip. Het is heel licht maar toch sterk genoeg om zware omstandigheden te weerstaan. Gewoon mooi om naar te zien en prachtig eenvoudig in gebruik met zijn ingebouwde afstandsbediening! Klem heel simpel je actiecamera in de GoPro mount en jij bent direct klaar voor actie. Deze monopod is uitstekend voor allerlei selfies of voor unieke onderwateravonturen.

Zoek je het net even wat compacter, dan is er de TMC HR209 opvouwbare pocket stabilisatorgreep / monopod. Met deze mini ‘selfie-stick’ kan jij filmen in hoeken en perspectieven die je normaliter niet zou kunnen doen. Lage camerastandpunten en opnames in een 3e persoon zijn een eitje met deze handgreep.

TMC levert daarnaast nog diverse andere stevige handgrepen om jouw camera werk positief te ondersteunen. Ook heel handig zijn de speciale pols armbanden van TMC. Zo zijn er velcro straps voor de montage van een afstandsbediening  èn is er alsook een polsband om jouw mini actiecamera stabiel op jouw pols te hanteren.

Zo’n camera mount op jouw pols is uiterst gemakkelijk om jouw camera er rechtop te laten draaien om zo video’s en foto’s te maken.  Het is perfect voor skiën, mountain biking, motorcross, surfen, kayaken, of iedere andere activiteit waarbij je een vrij te bewegen bevestiging nodig hebt.

Heel bijzonder en nuttig is alsook de TMC 7-Joint 360 graden draaibaar verstelbare zwanehals voor jouw GoPro of ander type action cam. Deze ultra-flexibele montageklem van stevig kunststof biedt allerlei mogelijkheden voor een unieke beeldhoek vanaf een willekeurige bevestiging mount.

Voor actieve wintersporters onder ons biedt TMC een speciale 10-delige GoPro montageset voor op een snowboard of wakeboard (past ook op een surfplank of kayak hoor!). Deze set zorgt voor een stevige montage van jouw cam en is eveneens voorzien van een extra veiligheidskoord als additionele protectie tegen het mogelijk kwijtraken van jouw geliefde camera!

Speciaal voor automobilisten is er een eenvoudige en praktische TMC vacuüm zuignap bevestiging voor in de auto, welke van duurzaam hard kunststof en zacht rubber gemaakt is. Het is speciaal ontworpen om jouw action cam op je dashboard of op de voorruit te bevestigen.

TMC levert daarnaast nog vele andere toebehoren, zoals een TMC ‘quick release’ camera polsriem , stevige duimknop schroeven plus andere bevestigings mogelijkheden en bijvoorbeeld de TMC HR325: een krachtige video lamp speciaal voor jouw actie camera.

Ben jij op zoek naar duurzame actie partners voor jouw actiecamera. Kijk dan hier bij Actioncam-Mania even naar de fraaie TMC accessoire collectie. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor stevige GoPro acties!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TMC