Als je een actiecamera nodig hebt die veelzijdig, robuust plus compact is èn bijna overal mee naar toe kan gaan, denk dan aan een GoPro camera. De GoPro werd in 2004 eerst als een waterdichte 25mm filmcamera voor het filmen van sportieve acties verkocht, waarna de GoPro ‘s werelds best verkopende actiecamera is geworden. De huidige modellen zoals de Hero5 Black zijn klein, licht van gewicht en bieden 4K video-opname mogelijkheden naast een scala van geavanceerde foto en video-opnamefuncties.

GoPro camera’s kunnen niet alleen overal mee naartoe worden genomen, maar ze kunnen tevens aan bijna alles bevestigd worden. Je kan hierbij denken aan camera bevestigingen voor verlichting, microfoons, lens filters en 360° time-lapse accessoires. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je GoPro flink op te pimpen.

Daarnaast zijn er natuurlijk tal van bevestigings mogelijkheden voor montage op de fiets, in de auto, op een helm en zelfs in doggie style, jawel een speciaal GoPro harnas voor je hond. Zo kan je het unieke “hondenleven” ervaren zoals jouw hond die beleefd.

Hier bij GoPro-Mania.nl hebben we flink wat accessoires in huis om jouw GoPro beleving nog gemakkelijker en absoluut veel professioneler te maken. Denk bijvoorbeeld aan handige mini tripods, soepele gimbals, perfecte LED videolampen, etc.

En natuurlijk om al deze onbegrensde GoPro mogelijkheden te herbergen levert GoPro-Mania.nl een fijne opbergtas, rugzak of koffer. Kan je daarna fijn gepakt en gezakt met je GoPro uitrusting de biezen pakken!

 

https://www.gopro-mania.nl/gopro-hero-accessoires/