Hokjesdenken heeft vrijwel altijd een negatieve lading. Een synoniem voor hokjesdenken is categoriseren. Hokjesdenken lijkt veelal egocentrisch van aard. Maar de hokjesgeest en zodoende de neiging om voorwerpen in te delen kan soms heel nuttig zijn!

Om van die handige eigenschap van onze hersens gebruik te maken dat we dingen kunnen categoriseren levert namelijk veel voordelen op. De juiste mentale geest van een GoPro man zou om die reden inderdaad uit een goede vaardigheid tot compartimentalisering moeten bestaan!

Je komt ze wel eens tegen, die gasten die een tas vol met handige spulletjes hebben, maar helaas is alles zo ongeregeld als het maar kan. Dus als ze iets zoeken kan je nog wel even een blokje om gaan. Na flink graaien, kabeltjes uit de knoop halen, connectors vergelijken en hoesjes openen om te zien wat erin zit wordt één ding in ieder geval flink duidelijk. Zo’n super on-planmatige GoPro sukkelaar raakt zo onprofessioneel een hoop kostbare tijd kwijt!

Voor de echte Pro-GoPro foto- of videograaf hebben wij bij GoPro-Mania.nl om die reden de ultieme GoPro accessoire: een superhandige GoPro tas die perfect in hokjes denkt!

Bij al jouw extreme GoPro uitdagingen is zo’n GoPro case met prettige compartimenten de perfecte partner om wat je direct nodig hebt, ook nog gelijk terug te kunnen vinden. Nog nooit heeft jouw stoere GoPro leven er zo georganiseerd uitgezien.

Vind jij dat dat ook niet een ultra prettig GoPro leven is? Dat dacht ik al.

En wanneer je dan toch een fijn georganiseerd GoPro bestaan overweegt, denk er dan tevens goed over na hoe je daarna ook al jouw andere Gopro verlanglijst hokjes via GoPro-Mania.nl kan afvinken.

Een echte Pro hokjesdenker shopt graag systematisch online bij GoPro-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/gopro-hoes-case/gopro-hoes-case