https://www.gopro-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

Meer afbeeldingen

Enkele weg fiets Universal Clipless aan pedalen Platform Adapter voor fiets MTB grootte: Small(Red)

€ 16,95

Beschikbaarheid: 15 in voorraad

Welke accessoires zijn geschikt voor de GoPro Hero 5/6 ? Klik hier voor een uitleg.

1. gloednieuw en hoge kwaliteit.
2. u kunt de adapter gebruiken aan om het even welk van uw andere fiets schoenplaatjes te bevrijden van je voet
3. adapters pedalen zijn de eenvoudige lichtgewicht en betaalbare adapter om te zetten uw weg of mountain bike voor casual Paardrijden. Niet kopen van een tweede of derde fiets voor de casual rit door de buurt. U kunt met één reeks van de beste clipless pedaal aan platform pedaal adapters op de markt rijden rond in comfort!
4. adapters pedalen zijn compatibel met elke grote clipless pedaal op de markt (weg of mountain bike). Pak gewoon een set adapters pedalen en de schoenplaatjes voor uw clipless pedalen; Monteer de schoenplaatjes aan de pedalen vliegen. De Adapters pedalen platforms gemakkelijk clip-in en uit uw pedalen zo nodig. U kunt ten slotte rit naar uw bestemming in comfort en stijl met uw straat schoenen.
5. adapters pedalen werken met alle Shimano SPD en SPD-SL LOOK Keo Keo2Max S-Track en Delta crank brothers ei kloppers en Candy Time ATAC Clic en RXS Infinity pedalen en SpeedPlay pedaalsystemen.
6. het aanpassen van uw favoriete klikpedalen Platformpedalen en terug met slechts één eenvoudige stap!
(Opmerking: tijd ATAC en Crank Brothers ei klopper en Candy vereisen het gebruik van de kleine adapter bij elk pakket inbegrepen)


Geschikt voor: Universeel