https://www.gopro-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

TMC Hoogwaardig statief Houder Frame / behuizing voor GoPro Hero 4 / 3 + 3 HF191 (geel)

€ 10,95

Wordt maandag, 27 mei verzonden indien besteld binnen 12 uur en 8 minuten!

Welke accessoires zijn geschikt voor de GoPro Hero 5/6 ? Klik hier voor een uitleg.

Over het product
1. Dit is een beschermings Standaard Frame Housing voor de GoPro Hero 3. Zijn uitstekende functie beschermt uw GoPro Hero 3. Het eenvoudige maar unieke ontwerp maakt het perfect geschikt voor uw apparaat.
2. de beschermings Standaard Frame Housing voor de GoPro Hero 3 is 100% nieuw nl hoge kwaliteit. Gemaakt van hoge kwaliteit materiaal ontworpen duurzaam en bruikbaar nl het is speciaal voor GoPro Hero 3 Nou die betrekking hebben op de randen van het apparaat. De huisvesting hoesje is de kleinste en lichtste draagbare te nemen.
3. de beschermings Standaard Frame huisvesting voor GoPro Hero 3 is aangesloten een stelschroef nl vergunninghouders mount samenwerking ontmoette het frame om te werken voor de gebruikers. Het ontwerp van de gladde frame Low-key nl ontmoette compactcamera fit installatie. Maar let op dat de frame-mount is niet waterdicht nl niet geoptimaliseerd voor gebruik in extreme omstandigheden waar vuil nl scherpe voorwerpen de lens van de camera kunnen beschadigen. U kan bevalt!