https://www.gopro-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

PULUZ G1 3-Axis stabilisator Handheld Gimbal met klem Mount en statief houder + L-vorm Steunklamp + LED Studio licht + Video Shotgun microfoon + schakelaar monteren Plate(Blue)

€ 192,95

Wordt vrijdag, 19 oktober verzonden indien besteld binnen 1 uur en 46 minuten!

Welke accessoires zijn geschikt voor de GoPro Hero 5/6 ? Klik hier voor een uitleg.

Steadicam stabilisator
Puluz G1 is een compacte professionele slimme gimbal voor telefoons en gopro. Het is ontworpen met een nieuw besturingssysteem om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk uit te voeren nauwkeurig en snel in verschillende posities tussen de verschillende operatie modi, zodat u vrij zijn van controle. Puluz G1 is ook een geweldig product die kan brengen u creativiteit met functionele knoppen op fotografie en film zoals foto/Record, gezoem in/out en get achterste camera/Selfie-modus overgedragen; creativiteit komt ook uit eenmalig bijgewerkte APP in iOS en Android app store, waarmee kunt u auto-tracking, time-lapse en filter wijzigen mogelijk (G1 Camera). Een maximaal laadvermogen van 220g ondersteunt u als u wilt koppelen diversiteit lens met verschillende brandpuntsafstand, soorten vulling licht en vele andere foto/film coole gears altijd en overal. Bovendien, het gemaakt van hoge kwaliteit luchtvaart gelegeerd aluminium materiaal die een goede uitstraling en gevoel heeft. Duur van de werken is zo lang als 6 uur en beschikbaar voor u om een real-time Mobile opladen. Het is echt waardevol kunnen zijn bij de prijs
1. het kunnen handheld of gebruikte met vest en schok absorptie arm samen.
2. stabiel fotograferen apparaat die is aangepast voor slimme telefoon. Het kan overeenkomen met bijna alle 4.7-5.5 inch smartphones in de markt. Kunt u een goed gevoel voor soepele schieten op altijd en overal.
3. de handheld maakt gebruik van de hoge soepele en lage ruis borstelloze motor die u een zeer soepele en stille werking geven kan.
4. operationele modi zijn: 3: helft volgen modus, volledige vergrendelde modus, de modus alles volgen.
5. biedt volledige 360 graden rotatie langs de as van de pan, en wordt geleverd met een 4-weg joystick daaraan aan te passen uw hoek.
6. alle acties die worden uitgevoerd door twee knoppen en een joystick, kan het bereiken modus over te schakelen, schieten en besturen van de rotatie en aangesloten op de telefoon via Bluetooth kan worden gerealiseerd op de ontspanknop, gezicht gevolgd, automatische panorama functie.
7. ondersteuning van draadloze besturing via bluetooth met behulp van de PULUZ G1 App op iOS en Android-apparaten. Ondersteunt ook remote App voor externe pan en tilt functionaliteit.
8. nauwkeurige gezichtsherkenning en mooi volgen snelheid: wanneer de PULUZ G1 vergrendeld het gezicht in het fotografische beeld, de gimbal kunt bereiken gezicht auto-tracking, na de richting van iemands beweging automatisch, dus het is perfect voor het maken van kleine film of video live. (Opmerking: gezichtsherkenning alleen voor iOS APP. Android APP alleen voor object bijhouden)
9. de gezichtsherkenning volgen fotograferen afstand binnen 3 meter, meer dan 3m variëren de gezicht erkenning functie kan niet herkennen.
10. 1/4 inch montage draad aan de onderkant van de gimbal ondersteunt geen 1/4 inch schroefdraad-accessoires, zoals verlengstangen of statief mounts. Mini statief zijn gratis inbegrepen aan verschillende toepassingen.
11. ingebouwde 1 x 18650 Li-ion batterij van Puluz G1 laat 6 uur continu ultra lange werktijd.
12. met micro-poort, ondertussen is het oplaadbare door aan te sluiten op mobiele stroomvoorziening.
13. Opmerking: Wanneer verticaal fotograferen zonder bewegingsonscherpte, het apparaat kan handmatig aanpassen de hoek direct.

L-vormige beugel
1. gemaakt van alluminium bouw, lichtgewicht en compact.
2. ergonomie hand grip-ontwerp, sterke constructie. Slimme gewatteerde hand grip-ontwerp voor gemakkelijk houden.
3. deze flash haakjes zijn ontworpen om vergroot de afstand tussen de flitskop en de lens om het vóórkomen van rode ogen minimaliseren en ook om flash-schaduwen achter het onderwerp. Met behulp van een L-vormige beugel is de flitser iets uit het midden, die ook een beetje meer dimensie bijdraagt aan het gezicht in portretfotografie.
4. L-vorm flitsschoen mount beugel, bieden een goedkope manier om te doen van zowel de horizontale als de verticale flitsfotografie.
5. met twee flash schoenen ontwerp, één voor het fotograferen met de camera in de standaard horizontale positie en één voor het fotograferen in de verticale positie.
6. 1/4 inch statief schroef op bodemplaat voor standaard camera of camcorder.
7. Opmerking: Alleen de L-vormige beugel bevatten.

Studio Light
1. Dit is de camcorder professionele LED camera licht.
2. mini ontwerp, makkelijk mee te nemen in zak en licht voor telefoon fotografie of Mirorless van de DSLR camera fotografie.
3. opnemen onafhankelijke / uit-schakelaar en houd dezelfde helderheid wanneer zet het weer.
4. ondersteuning van lithium batterij ingangsvermogen of 4 x AA batterijen (batterijen niet inbegrepen), handiger in gebruik.
5. ondersteuning van externe ingangsvermogen (micro 5 pins poort), geschikt voor lange tijd gebruik.
6. built-in 96 stuks hoge kwaliteit LED kralen.
7. het draaien van de schakelaar kan de helderheid zonder filter platen, geschikt voor een verscheidenheid van fotografie sfeer.
8. hoogefficiënte, energiebesparende, laag energieverbruik.
9. kan worden opgelost in de camera flitsschoen aansluiting, professionele licht frame of camera statief gebruiken.
10. met een vrouwelijke 1/4-inch schroef voor DSLR zoals Canon, Nikon, Sony en othe Camcorder. In extra, het kon worden gebruikt op een 1/4 inch statief om te helpen iPhoneeigenaar om prachtige video's en foto's te nemen.

Microfoon Parameter
1. de microfoon kan worden bevestigd op de DV met microfoon gat en pad. Het MS stereo-systeem in staat stelt een natuurlijke geluid pick-up. Het leveren van een stereo geluidsbeeld kristalhelder.
2. de pickup patroon (bij de soundstage breedte) kan worden ingesteld op 90 of 120 volgens het geluid.
3. past op elk apparaat met 3.5mm microfoon aansluiting en flitsschoen.
4. de frequentiebereik: 30-15000Hz.
5. gevoeligheid:-40dB +/-2dB (0dB = 1V/Pa bij 1KHZ).
6. Opmerking: Wanneer u uitschakelen "" op "on", het licht knippert dan af voor energiebesparing. Wanneer het licht knippert voor lang of altijd flash tijdens het gebruik. Geeft aan dat de macht is niet genoeg.)

Modus instructie
1. de helft volgen modus: kantelt en roll as vergrendeld, de pan as bewegingen soepel gaan met de handgreep beweegt. In de telefoon Tilt hoek kunnen veranderen op en neer door de joystick is van de telefoon roll hoek is kundig voor wijzigen van links en rechts door de joystick.
2. alle volgen modus: Roll as vergrendeld, Tilt en Pan as bewegingen gaan soepel met de handgreep beweegt. van de telefoon roll hoek vermag wijzigen links en rechts door de joystick.
3. volledige vergrendeld modus: Roll as, Tilt en Pan as alle vergrendelde. In deze modus van de telefoon Tilt hoek vermag wijzigen op en neer door de joystick is van de telefoon Pan hoek kunnen veranderen van links en rechts door de joystick.