',

GoPro Accessoire Sets

.

  
Voor de Gopro zijn verschillende mooie accessoires beschikbaar, natuurlijk is dit afhankelijk van wat u er mee wilt doen. De juiste accessoires toevoegen aan uw GoPro vergroot de veelzijdigheid van het gebruik van deze camera. Hieronder zal ik een aantal van de accessoires beschrijven zodat u een idee krijgt van de veelzijdigheid van zo’n camera. Kijk hier voor een grote keuze aan statieven, montagesets, geheugenkaarten en nog veel meer. U kunt hier terecht voor meerdere statieven, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de monopod. Hiermee kunt u eenvoudig boven de menigte een selfie maken. Verder is er nog de tripod. Dit is een compact maar vooral flexibel statief. Het werkt eenvoudig, u klemt het statief rond een paal, hekwerk of tak. Door de onafhankelijk verstelbare poten is het mogelijk deze op elke ondergrond stabiel te plaatsen. Verder is er nog de populaire Bobber. Dit is een handstatief met drijfvermogen. Deze is speciaal gemaakt voor gebruikt in het water, dus wanneer u aan het zwemmen bent of watersport doet is dit ideaal. Mede dankzij de felgele kleur is deze altijd eenvoudig in het water te vinden.
Online te bestellen.
Er zijn ook verschillende montagesets verkrijgbaar. Een van de meest populaire is toch wel de head strap. Hiermee kunt u de Gopro op uw hoofd of helm bevestigen, hiermee creëert u een goede first person point-of-view, zeer geschikt voor sportieve deelnemers onder ons. Naast de head strap is de wrist mount ook erg populair. Hiermee is de Gopro bevestigd aan uw pols en houdt het uw armen vrij. Met de hand richt u het beeld dat er gefilmd moet worden. Dit item is zeer gewild onder wandklimmers. De wirst mount wordt bevestigd door middel van een schroef in de polsband, zo kunt u de juiste positie kiezen.
Afhankelijk van de gebruiksintensiviteit kunt u verschillende geheugenkaarten kopen. Deze variëren van 8GB tot aan 64GB.

 

 

There are no featured products matching the selection.

There are no search result for this landing page.