Nog niet eens zo heel lang geleden was het vanzelfsprekend dat je een film- of digitale camera meenam op vakantie of een ander avontuur. Tegenwoordig is jouw smartphone misschien wel de beste cameravriend die je ooit hebt gehad, maar deze slimme jongen kan al die actie die je er op af gooit niet altijd optimaal bijhouden.

Er zijn zodoende genoeg momenten waarop jij zeker een ietwat avontuurlijker partner zou willen wensen om al jouw onvergetelijke momenten ultiem mee vast te leggen...

... Iets dat super robuust, compact plus waterdicht is en zo perfect geschikt is voor al jouw (vakantie) activiteiten. Dit is het moment waarop een speciaal daarvoor ontworpen sports of actie camera van Actioncam-Mania ideaal in jouw actieve leven zou kunnen komen.

Het is behoorlijk klein

Een sports camera is erg klein. Het past letterlijk in de palm van je hand en is zodoende ook uitstekend te verbergen of op te bergen.

Het is dan misschien ook wel de meest draagbare camera die jij ooit bezitten zal. Het is lichter en kleiner dan een iPhone of andere mobiel. En het heeft op zich niet veel extra apparatuur nodig om te functioneren, dus is het uiterst eenvoudig mee te nemen

Plus als het over een waterdichte behuizing beschikt, hoef jij je er zeker geen zorgen over te maken dat het nat wordt in de regen, dat er wellicht een glas water overheen valt, of op dat jij er een spontane duik in het water mee neemt.

Het is gemaakt voor actie

Deze meest veelzijdige camera ter wereld werkt het het beste buiten en in actie. Je kunt zo’n sports camera van Actioncam-Mania op vrijwel ieder soort mount aansluiten, zodat je jouw actieleven vanuit ieder perspectief kan filmen die jij maar wenst.

Denk maar aan een kikkerperspectief, het puntje van je snowboard, je fietsstuur, of op een motorhelm.

Het bevat daarnaast eveneens een breedhoek lens... Dus is in het een unieke camera die allerlei momenten kan vastleggen, welke een ‘gewone camera’ gewoonweg niet kan doen!

Dit zijn al een aantal redenen waarom reizen met een sports camera zo geweldig is. Maar let op! Er is meer:

Het is app-vriendelijk

Een sports camera van Actioncam-Mania wordt veelal geleverd met een eigen mobiele app opdat je heel handig die camera met je telefoon bedienen kan. En met een beetje mazzel wordt hier idem dito zijn eigen bewerkingssoftware aan toegevoegd.

Welke andere type camera doet dit nou allemaal? Dus wanneer je graag op reis gaat, of een actief persoon bent die constant in beweging is en graag actiebeelden van sneeuwsporten vastlegt, in zee zwemt of gewoon met de hond dicht bij huis jogt...

Dan kan jij met zo’n sports camera van Actioncam-Mania heel fraai diverse video’s en foto’s vastleggen die jij nooit met een smartphone zou kunnen creëren. Dus denk jij ook niet dat ieder gezin, inclusief alle jonge durfals, er één zou moeten hebben?!

sports camera

https://www.actioncam-mania.nl/