Hier bij Actioncam-Mania leveren we iets speciaals dat iedere volwassen GoPro onderwater baby volop laat kirren of kraaien: een droge Puluz snorkel mask!

Geef jezelf, de onderwater baby die je bent, een onverslaanbare huidbescherming met Puluz premium protection. Dit Puluz snorkel masker is zijdezacht en zit hierdoor zo comfortabel dat jij het als waterbaby nauwelijks zal voelen!

Zijn weergaloze ventilerende ontwerp zorgt ervoor dat het masker niet beslaat en dat je niet hoeft te kauwen op de beademingsslang. Het is speciaal ontwikkeld om jou gelijkmatig mee te helpen met het verdelen van jouw best mogelijke, comfortabele gezichtsdroogheid. Zijn unieke waterdichte en ergonomische ontwerp is dan ook perfect voor het grote menselijke babygezicht.

De zachte rekbare zijkanten van dit Puluz premium protection snorkel masker helpen de mask goed op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere gezichtsbeweging van jezelf. Elastieke bandjes zorgen tevens voor een fijne band tussen jouw Puluz en je eigen baby hoofdje!

In het water sluit de bovenste klep van het masker automatisch om binnenstromen van water te voorkomen.  De droge duiktechnologie voorkomt tevens dat water in jouw mond terechtkomt en voorkomt alsmede mogelijk kokhalzen.

Alhoewel we hierboven gemeld hebben dat deze Puluz snorkel mask voor volwassen onderwater babies is, moeten we eerlijkgewijs melden dat het uiteraard ook voor stoere kinderen en volwassenen is gemaakt.

Het valt daarnaast tevens niet te ontkennen dat het een camera houder bevat die geschikt is voor allerlei actie camera’s. Dit gaat om baby-modellen zoals de GoPro hero of iets grotere peuter-modellen zoals de GoPro session of exemplaren van andere gerenomeerde fabrikanten.

Zo’n Puluz snorkel masker is de ideale oplossing voor personen die het moeilijk vinden om door hun mond te ademen of door bijvoorbeeld verkoudheid een afgesloten neus te hebben. Met deze droge Puluz snorkel mask kan je gewoon altijd lekker door jouw neus ademen.

Voor diegenen die snorkelen maar een vermoeiende toestand vinden, is het snorkelen met een Puluz mask wel een heel andere snorkel beleving. Het eenvoudig en ontspannen erdoor ademhalen vinden de meeste snorkelaars dan ook heel relaxt!

Bijkomend voordeel voor de actie-camera onderwatermannen en -vrouwen is dat jij jouw actiecam knus op het hoofd met je meedraagt. Zo houd je jouw armen lekker vrij om te zwemmen of een mini-duik te nemen!

Houd jouw gezicht ook prettig baby droog met een snorkel mask van Actioncam-Mania.nl!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=snorkel+mask