De winter kan soms moeilijk zijn. De winter stelt ons op de proef. De winter is lang en het aantal dagen dat je (bijna) verplicht een sjaal moet dragen is talrijk. 

En dit is lastig, want zelfs als je een vrolijk type van het lachende soort bent, kan het je soms wel wat uitputten. Het is soms doorweekt met neerslag, de grauwe grijze luchten houden nooit op en het is soms een beetje wreed, behalve als je misschien even in de sneeuw kan wrotten! En... waar is de zon? 

Dus laten we ons nu samen vlot met de sjaal om een weg banen uit het wintergevoel en een plan opstellen om deze winterblues met een paar slimme ideetjes te verslaan totdat de lente weer voor de deur staat!

Zonnige wintertips voor een vrolijk humeur 

Het gaat allemaal om je instelling - De instelling die we hebben heeft heel veel invloed op hoe onze dag verlopen zal. Dus als we erachter kunnen komen wat de motivatoren zijn, als we onze instelling dan een klein beetje kunnen aanpassen, in die donkere en grijze dagen van de winter, dan hebben we een beetje meer kans om dit te ‘overleven’ en erin te gedijen. 

Dank elke ochtend - Als we elke dag kunnen beginnen met een uitdrukking van dankbaarheid, dan openen we onze ogen. Zodra we onze ogen openen, en als we iets kunnen bedenken waarvoor we dankbaar zijn, en dit kunnen zeggen: ‘Hier ben ik dankbaarvoor’, dan komt het allemaal goed! 

Geniet van de stilte en wees creatief - We kunnen deze wintertijd perfect voor allerlei goede dingen gebruiken die we de rest van het jaar wellicht niet kunnen doen. Als je de winter kunt vieren, dan ga je je bezighouden met allerlei goede dingen die jou kunnen helpen om ietwat van die winterblues te voorkomen. Je zou iets creatiefs kunnen doen als poëzie schrijven, muziek maken of ons met een uniek camera project bezig houden. 

Doe je schoenen aan en trek erop uit - Sommige individuen vinden er de fontein van de jeugd: een paar sneakers. Het is zoiets als de ‘survival of the fittest’ zeggen ze, maar het werkt echt. Een buitenwandeling doet wonderen. Geef jezelf eventueel een taak of activiteit terwijl je buiten bent. 

Neem je ​​camera mee en geef jezelf een fotoshoot opdracht. Het is een stuk gemakkelijker om te lopen of te wandelen als het niet echt op sporten lijkt. Maar raad eens... na een tijdje zul je niet eens meer merken dat je in beweging bent! 

Zoek het licht op - Zonneschijn helpt enorm. We hebben het nodig, want vitamine D is essentieel. Vind dat licht. Sommige mensen kopen hier speciale lampen voor, maar de rest van ons kan gewoon de ramen opengooien. Het zou geweldig zijn om minimaal 25-30 minuten per dag zonneschijn te krijgen. 

Vergeef aan het eind van de dag - We moeten de dag ook op een goede manier afsluiten door onder meer vergeving te uiten. Om onszelf te vergeven dat we mogelijk ons doel van de dag/week/maand gemist hebben. Anderen vergeven hoort hier ook bij... 

Het einde van de dag is waarschijnlijk tevens het juiste moment om even na te denken over één, twee of drie (kleine) nieuwe doelen voor de volgende dag. Ga dan heerlijk gerust slapen in de wetenschap dat alles in orde is en dat de volgende dag absoluut nieuwe kansen biedt.

Na de winter komt zonneschijn! 

En hopelijk komt de zon dan in de morgen fijn tevoorschijn. Of als het een beetje met het weer tegenzit de dag daarop! Gopro-mania helpt jouw graag door de koude winter sjaal dagen heen... totdat het de hoogste tijd wordt voor een fijn lente sjaaltje! 

OUTDOOR & SPORTS APPAREL ACCESSORIES SCARF 

Bron: mcall