Het veroorzaakt vast en zeker geen schok als ik jou vertel dat wanneer iets schokbestendig is, dit een groot voordeel kan zijn. Want als jij iets per ongeluk laat vallen, of een kwetsbaar item ietwat te hardhandig behandeld... dan kan dit bij jou de shock van een defect voorkomen.

Geen angst

Wanneer jouw gadget namelijk schokbestendig is (of is gemaakt), dan kan jij het bijna overal zonder angst mee naartoe nemen! Als jij bijvoorbeeld in een ‘ruwe’ omgeving werkt, zoals in de bouw, dan hoef jij er niet continu over in te zitten als jouw mobieltje stiekem valt.

Shockproof bescherming betekent tevens zonder zorgen op vakantie gaan, wandelpaden betreden of op excursies in de bergen gaan.

Een super robuuste smartphone, actiecamera of horloge aanschaffen kan soms de beste investering zijn die jij kan maken. Of iets wat in eerste instantie wat beter vertroetelt dient te worden, een shockproof behandeling te geven. Iets wat veelal met een speciaal hoesje gebeurt.

Geen verrassing

Niet snel geschokt zijn is dus heel handig, kan een hoop ellende besparen... En iets wat speciaal ontworpen is om schade te weerstaan bij vallen of stoten, zorgt ervoor dat jij niet snel voor verrassingen komt te staan.

Want wie zou nou niet bijzonder teleurgesteld zijn of wanhopig wanneer de gadget die jij wenst te gebruiken, niet werkt opdat het niet genoeg beschermd was. Vooral in de wildernis of in het geval van bijzondere situaties, dan is dit echt het laatste wat jij zou willen meemaken.

Mis niets

Of wat dacht je van die waardevolle camera van jou. Wanneer die beschadigd raakt, kan jij die unieke opnames van een belangrijk event wel vergeten!

Maar onthoud wel het volgende: De meeste shockproof hoesjes worden vervaardigd van een specifiek materiaal dat de schok absorbeert, in plaats van jouw dierbare gadget. Maar zo’n valbestendig omhulsel overleeft echt niet iedere val op een harde ondergrond. Het is zodoende dus beperkt drop proof.

Soms extra protectie

Het is daarnaast ook fijn om te weten is, is dat veel schokbestendige hoesjes naast schokbestendig, alsook waterdicht of waterproof, en stofbestendig zijn. En met een beetje mazzel ook beschermd tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden.

Optimale bescherming

Dus als jij ook graag belangrijke gadgets zoals jouw actiecamera, DJI apparatuur of GPS apparaat optimaal wilt beschermen, doe dit dan met een adequaat schokbestendig hoesje van Actioncam-Mania, zodat deze belangrijke elektronische tool niet gemakkelijk kapot gaat als het (per abuis) valt.

schokbestendig

shockproof