Iedereen is het er 100% overeens: quick release of te wel een snelle release van alle mogelijke stressvolle situaties is een must. Snel en adequaat kunnen reageren is een absolute noodzaak om goed voor de dag te komen op allerlei belangrijke momenten.

Goede stressbeheer betekent het toepassen van diverse methodes om snel spanning te kunnen ontgrendelen.

Stress, angst, woede en spanning zijn allemaal gevoelens die zich in jouw lichaam kan opbouwen en dit kan zowel lichamelijke als psychische problemen veroorzaken. Dus om jou hierbij te helpen zijn er twee strategieën voor stressbeheer om zo fysieke spanningen zeer snel los te maken. Dit zijn de twee eenvoudigste manieren welke effectief en vreedzaam bij jou kunnen werken:

Draag een kleine gladde steen met je mee. Deze ‘stress release steen’ moet zo groot zijn dat hij comfortabel in de palm van je hand kan zitten, maar je moet tevens gemakkelijk een vuist kunnen maken wanneer je, terwijl jij die steen vasthoudt, jouw palm sluit.

Wanneer jij je gespannen voelt, leg je die steen in de palm van je hand en knijp je die steen in je hand zo hard als je kan door een vuist maken. Laat vervolgens langzaam je vuist los. Doe dit een paar keer en voel zo alle spanning jouw lichaam verlaten. Je kan deze strategie altijd en overal in stressvolle situaties toepassen.

Wil jij geen steentje met je meedragen? Jij kan dezelfde resultaten behalen via deze tweede strategie. Druk eenvoudig op het midden van jouw handpalm met de duim van je andere hand. Druk hard in je hand en laat langzaam de druk van je duim los. Doe dit een paar keer en het zal zou enorm helpen om al je fysieke spanning los te laten.

Stress in het lichaam loslaten is van een groot belang in ieder zijn actieve leven. Dat geldt zeker in de actioncam wereld van GoPro gebruikers en alle personen die voor de camera staan.

Wanneer er een snelle reactie nodig is bij actie opnames wens je uiteraard niemand toe dat ie in de stress springt door hopeloze sluitmechanismen of zo, waardoor de belangrijkste sportieve gebeurtenissen gemist kunnen worden.

Om deze reden zijn de ‘quick release’ koppelingen bij het gebruik van een actie camera een absolute must! Hoofdzakelijk gebruikt voor allemaal snelle handmatige montage en demontage mogelijkheden biedt een ‘quick release’ jou de mogelijkheid om op het juiste moment zonder kopzorgen de aanpassingen te verrichten die noodzakelijk zijn.

De quick release vergrendelmechanismen van Actioncam-Mania zijn alsook ontworpen om een uiterst veilige bevestiging te bieden tegen onopzettelijke demontage. Je wilt er toch niet aan denken dat een ondeugelijke verbinding jou hopeloze spanning oplevert, of nog erger... defecte apparatuur!

Actiecam stresssituaties voor honderd procent vermijden, is bijna onmogelijk. Maar je kan je er wel weerbaarder tegen maken. Het gaat erom de stress te managen met jawel, juist: goede quick release hulpmiddelen van Actioncam-Mania!

Laat al jouw koppelings-stress aangenaam snel los met veilige quick release verbindingen van Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Quick+Release