Je mobieltje, vlog en een smartphone rig.

Als je net als de meeste andere mensen bent, bewaar je jouw smartphone atijd heel dicht naast je. Voor het checken van e-mails tot tweets, tot het invoeren van sociale updates, het is natuurlijk wel heel moeilijk om niet van jouw mobiel los te worden gekoppeld.

Vooral de huidige mobiele apparaten zijn geweldig voor het maken van foto’s en video’s, maar heb jij er ooit over nagedacht om een vlog te maken met jouw smartphone?

“Een vlog?” zeg je. Maar natuurlijk! Jouw mobiele apparaat neemt waarschijnlijk hoge kwaliteit HD video’s op, dus waarom zou jij dit enkel gebruiken om de gebruikelijke familiemomenten vast te leggen?

Steeds meer personen zijn geïnteresseerd om hun smartphones te gebruiken voor het maken van hoogwaardige videobeelden die sociaal gedeeld kunnen worden. En zo’n ultra moderne smartphone is een uiterst betaalbare plus toegankelijke oplossing om altijd de juiste tool voor een videoproductie bij je te hebben!

Wat is een Vlog? Een vlog is heel gewoon een blog met video. Het enige wat je nodig hebt om dit te realiseren, is een account op een site voor het streamen van video’s zoals YouTube en je bent klaar om van start te gaan.

Als het gaat om het starten van je eigen YouTube kanaal, begint iedereen meestal met de beste (maar ook meest eenvoudige) apparatuur die voor hem of haar beschikbaar is. In de dagen voordat die dure DSLR’s het overnamen, begonnen You Tubers vaak met een eenvoudige digitale camera of hun eigen webcam, maar tegenwoordig is de beste camera voor het echte vlog werk vaak te vinden op je vertrouwde smartphone!

Maar voordat jij voor jouw smartphone camera kruipt, willen we jou hier introduceren aan een wel heel handige en nuttige tool om jouw vlogging carrière tot een groot succes te maken: de smartphone rig.

Een betaalbare Actioncam-Mania smartphone rig is namelijk een waardevol professioneel product die de kwaliteit van jouw video’s drastisch verbeteren kan. Het is heel eenvoudig om belangrijke accessoires te bevestigen aan zo’n smartphone rig: een LED lamp, microfoon, Bluetooth uitbreiding ... en een statief. Het maakt tevens filmen in een horizontale als verticale positie mogelijk.

Een smartphone stabilisator rig is ontworpen voor eenvoud. Beginnende en casual filmmakers kunnen dankzij het eenvoudige en effectieve ontwerp van een smartphone rig meteen professionele video’s produceren. Bevestig gewoon jouw eigen mobiele telefoon erin en laat de show beginnen!

Een goed begin is het halve werk naar wereldfaam met een professionele smartphone rig van Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=smartphone+rig

Met een beetje inspiratie van: becomeablogger