Welke kleur past het beste bij jouw persoonlijkheid wanneer jij een nieuw neoprene hoesje voor je camera bij Actioncam-Mania uitzoekt?

Onze persoonlijkheden kunnen in kleuren verdeeld worden. Elke kleur heeft bepaalde eigenschappen en het is belangrijk dat jij die eigenschappen goed begrijpt. Niet alleen kan het je helpen om jezelf als persoon psychologisch beter te begrijpen, maar het zal je tevens helpen hoe jij het beste uit jouzelf als persoon kan halen.

RODE persoonlijkheidskenmerken. Zij zijn sterke leiders, snelle denkers, risiconemers, doelbewust, bestuurders, eigenzinnig, minder geduldig, energierijk, openlijk concurrerend en rationeel. Wat belangijk is: Ze zijn minder geduldig, dus ben zelfverzekerd als je tegen hen praat en verspil niet hun tijd. Het zijn natuurlijke leiders en voelen graag dat ze de controle hebben.

GELE persoonlijkheidskenmerken. Geel is het leven en de ziel van een feest, ze zijn sociaal, expressief, erg fantasierijk en enthousiast. Ze zijn erg informeel, erg optimistisch en geanimeerd. Wat belangrijk is: Zij vinden het niet leuk als je hun mening onderdrukt. Wees ook niet te onpersoonlijk, afstandelijk of zakelijk tegen hen. Probeer hun creativiteit vooral niet te belemmeren. Bied hen echter vriendelijk aanvullende ideeën aan en gebruik daar vooral humor bij.

BLAUWE persoonlijkheidskenmerken. Dit zijn diepe denkers, analytisch van aard, zeer gedetailleerd en formeel in hun denken. Ze kunnen afstandelijk overkomen, maar zijn bewust van hun nauwkeurige systematische aanpak, en hebben oog voor detail. Zij zijn erg georganiseerd en beschikken over goede tijdmanagementvaardigheden. Perfectionistisch dat ze zijn gebruiken ze veel tijd voor hun overwegingen alvorens een geschikt en logisch antwoord te geven. Wat belangrijk is: Wees niet te emotioneel tegen hen en kom vooral ook niet te ongeorganiseerd over. Maar benader hen zakelijk, want ze zijn erg formeel.

GROENE persoonlijkheidskenmerken. Deze personen zijn cool en relaxt. Ze zijn erg gemakkelijk in de omgang en zeer informeel in hun aanpak. Ze zijn sociaal en gericht op relaties, dus kunnen ietwat emotioneel overkomen. Ze zijn veel trager in hun denken, maar behoorlijk begripvol en aangenaam in de omgang. Ze zeggen ja, maar bedoelen nee... Dit zijn ideale bemiddelaars bij conflicten. Wat belangrijk is: Ga bij hen niet een discussie domineren of opdringerig zijn. Maar ben vriendelijk en toon oprechte interesse in hen.

Nu jij een overzicht van van alle persoonlijkheidskleuren hebt gelezen, weet jij ook hoe jij het beste uit ieder persoon kan halen. We hebben allemaal een mix van deze kleuren in ons, maar één bepaalde kleur is vaak dominant en is in lijn met jouw ware persoonlijkheid.

Heb jij jouw eigen persoonlijkheidskleur kunnen identificeren?

Wellicht is het een leuk idee om deze karaktereigenschappen te combineren met de fraai gekleurde neoprene camera hoesjes die Actioncam-Mania.nl aanbiedt. Toon zo ook openlijk jouw eigen gedragskleur aan de wereld!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/index/?cat=0&limit=45&q=neoprene

PS. Naar een artikel gevonden op de site van evancarmichael