Mini camcorders van Actioncam-Mania zijn mini video gadgets die heel eenvoudig en goedkoop op allerlei manieren familieplezier op kan nemen, om deze vervolgens met anderen te delen.

Waarom mini camcorders

Tijdens korte excursies, vooral buitenshuis, is het niet altijd even handig of praktisch om met jouw chique, dure, full-size videocamera rond te gaan lopen.

Mini camcorders zijn een flink stuk goedkoper, kindvriendelijk en ontworpen om heel snel beelden mee op te nemen, welke jij daarna alsook vliegensvlug kan uploaden naar YouTube of op jouw geliefde social media website kan plaatsen.

De lage kosten, het minieme gewicht, plus de gebruiksvriendelijkheid van deze pocket camcorders hebben het dan ook een geliefd object voor groot en klein gemaakt.

Voor de kids

Zijn mini formaat maakt het uiteraard ook een ideale gadget voor kleine handen. Kids vinden het dan ook zeker een prima tool om op een fotografische ontdekkingstocht te gaan!

Digitale fotografie en video is dan ook fantastisch voor gebruik door kinderen. Druk op een knop, zie de foto of video. Je hoeft niet op het resultaat te wachten en is de opname beroerd, neem dan gewoon zonder hoge kosten opnieuw op.

Jazeker, wanneer je een jonge fotograaf hebt die van avontuur houdt, dan is zo’n mini camera uitmuntend te noemen!

De mini camcorders van Actioncam-Mania nemen veelal op verwisselbare geheugenkaarten en/of intern geheugen op. Ze vertrouwen vaak op flashgeheugen of micro SD kaarten, die verwijderbaar zijn.

Deze micro SD kaarten zijn beschikbaar in allerlei groottes en bieden meer dan voldoende opslagruimte voor al jouw video’s en foto’s.

Echt wel ideaal

Dus als jij gewoon overal, waar jij op dat moment ook bent, foto’s en video’s wenst te maken, dan is één van die mini camcorders van Actioncam-Mania echt wel ideaal!

Het zijn super draagbare gadgets waarmee je onderweg allerlei geweldige video’s mee kan maken. Velen kunnen zelfs gebruikt worden als een soortemet drone camera of dash camera.

Sommige varianten zijn zelfs zo klein dat je ze bijna niet ziet en beschikken over bewegingsdetectie plus infrarood nachtzicht. Dus zijn deze perfect om jezelf als een mini spion te profileren!

Perfect voor op reis

Pocket camcorders zijn geweldig handig om overal mee naartoe op reis mee te nemen. Je kan het heel eenvoudig in je tas of jaszak stoppen.

Je hoeft daarom ook echt niet altijd een enorme camera uitrusting te hebben om geweldige video’s te maken. Klein kan namelijk ook heel fijn zijn en de mini camcorders van Actioncam-Mania bewijzen dit wel!

mini camcorders