Waarom een waterdichte hoes? 

Eén van de fijnste eigenschappen van het bezitten van een GoPro of vergelijkbare actiecamera is het feit dat jij het op een manier kan gebruiken waarop je wellicht géén enkele traditionele camera kan hanteren.

Voor het maken van actie foto’s en video’s is het absoluut de juiste camera apparatuur, maar wat doe je nou als je wilt filmen terwijl je aan het surfen bent, aan het wildwatervaren of gewoon aan het wandelen bent in de regen?

De oplossing is simpel:  Neem een waterdichte hoes van Actioncam-Mania voor jouw actiecamera. De juiste hoes kan jouw actioncamera namelijk onder alle weersomstandigheden beschermen, terwijl het je toch nog eenvoudig toegang aanbiedt tot de bedieningselementen.

Als bonus beschermt het alsook prima tegen rondvliegend puin, grind, vuil en kleine stenen!

Zaken waar je op moet letten

Je hebt hier bij Actioncam-Mania voldoende opties, maar voordat jij bij ons een keus maakt, laten we het hier even hebben over enkele zaken waar je op moet letten als jij je opties overweegt.

Pasvorm

De pasvorm is het allereerste dat je moet overwegen. Sommige hoesjes zijn geschikt voor verschillende GoPro of ‘look-a-likes’ modellen, terwijl andere slechts op één specifiek type past.

Controleer zodoende goed de productspecificaties om er zeker van te zijn dat jij een waterdichte hoes verkrijgt die bij jouw action cam past.

Toegang bediening

De volgende overweging is de toegang tot zijn bedieningselementen. Enkel omdat jij in natte omstandigheden gaat filmen, wil nog niet zeggen dat jij niet direct al jouw camera instellingen kan aanpassen.

De case die jij dus uit gaat kiezen zou jou zodoende een eenvoudige manier aan moeten bieden om al die bedieningselementen te kunnen gebruiken wanneer jij ze echt nodig hebt.

Waterproof / waterdicht

En aangezien we het hier hebben over een waterdicht hoesje, is het vanzelfsprekend dat deze echt waterproof of waterdicht moet zijn.

Je moet er dus voor zorgen dat de behuizing niet alleen betrouwbaar is, maar eveneens stevig genoeg en niet direct in de diepte verdwijnt als het van jouw surfplank valt of geraakt wordt door een golf.

Denk zodoende aan extra beschermende middelen als een TMC Board houder of bobber, plus tot op welke diepte het hoesje waterdicht is.

Opbergen accessoires

Je kan natuurlijk ook overwegen of deze waterdichte hoes groot genoeg is om zowel jouw accessoires als je camera te herbergen. Zeker als jij die toebehoren nodig hebt om fatsoenlijke opnames te kunnen verkrijgen.

Een (EVA) waterdichte opberg hoes van Actioncam-Mania voor het opbergen van al jouw actiecamera artikelen kan uiteraard ook heel nuttig zijn voor als je die camera even niet gebruikt.

Pas jouw actiecamera ook aan met een waterdichte hoes van Actioncam-Mania voor extreme buitenactiviteiten en (eventueel) voor het duiken in diep water.

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=waterdichte+hoes

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TMC-Board+houder

Met hulp van: toptenthebest