Het is redelijk opwindend om een nieuwe actiecamera aan te schaffen, maar je moet dit wel heel bewust doen, want het gaat namelijk niet alleen om een action cam te kopen, maar tevens alles wat jij met deze GoPro (look-a-like) gaat doen. Dus draait het kortom net zoveel om de actie camera accessoires die jij erbij neemt. 

Als je van duiken houdt, moet je kiezen voor een waterdicht apparaat of een camera dat prima door een externe behuizing beschermd kan worden. Fietsliefhebbers moeten mogelijk van alles onderweg opnemen, dus het is goed om een actiecamera te selecteren dat gemakkelijk op de borst of helm gemonteerd kan worden. En deze action sport camera moet dan ook een gestabiliseerde video-opname aanbieden. 

Atleten kunnen alsook hun eigen eisen stellen, maar het goede nieuws is dat de allernieuwste camera’s dusdanig met alle verbluffende functies ontwikkeld zijn om bevredigende resultaten te leveren. Laten we dus even naar wat fijne GoPro compatibel mount / bevestiging accessoires kijken voor al jouw avontuurlijke sportactiviteiten. 

Want als je overweegt een actiecamera te kopen, dan heb je waarschijnlijk één of diverse mounts nodig om hem goed stevig vast te houden tijdens het filmen tijdens jouw avonturen.

Hoofd- en helmbevestigingen 

Bij de meeste actiecamera’s krijgt je bij de aanschaf niet een hoofd- en helmbevestiging als extra accessoire meegeleverd, maar je kan deze hier bij Actioncam-Mania in een handige alles-in-1 set verkrijgen of apart kopen. 

Helmsteunen zijn bijzonder populair bij GoPro liefhebbers. Dit type steunen kunnen hun gebruikers namelijk helpen om de camera vanaf de zijkant, voorkant, bovenkant of achterkant van de helm te monteren.

Borstbevestigingen 

Over het algemeen willen GoPro sportlieden de ‘schokkende’ beelden vermijden die helm- en hoofdsteunen gewoonlijk kunnen leveren, dus gaan ze in dit geval voor borstbevestigingen. Deze mounts bieden een veel betere POV look en worden speciaal aanbevolen voor skateboarden en skiën. 

Polssteunen 

Polssteunen hebben veelal de voorkeur van waterratten en duikers, maar andere action cam gebruikers kopen ze tegenwoordig ook wel. En waarom ook niet, want met zo’n pols mount leg je unieke point-of-view beelden, bijzondere selfies en nog veel meer interessante video-opnamen vast.

Motor- en fietssteunen 

Dergelijke mounts kunnen eenvoudig op fietsen en motorfietsen vastgeschroefd worden. Wanneer jij zo’n type bevestiging gebruikt, moet je wel rekening houden met de kwaliteit van de weg, zodat trillingen vermeden kunnen worden, want anders kan dit jouw beeldmateriaal redelijk beïnvloeden. 

Bij GoPro’s en vergelijkbare actiecamera’s is één van de meest voor de hand liggende vragen: hoe ga ik het monteren? Nou dat is geen probleem hoor, want Actioncam-Mania heeft daar alle antwoorden op! 

GOPRO ACCESSORIES HOUDERS & STEUNEN HELM MOUNT

Bron: filmora.wondershare