Soms is het net of ik leef in een droom. Ik ga mee met m’n grote actiecamera makker naar veel indrukwekkende plaatsen en ben o zo blij wanneer die beschermende knijp lensdop voor m’n oog verdwijnt.

Mijn blikveld is iedere keer weer als een nieuw schilderij. Prachtige kleuren, fijn bij elkaar gebracht en gevormd tot een oogstrelende compositie. En in het midden daarvan, diep in mijn sensor schitteren vaak unieke geluksgevende pareltjes: de mooiste of stoerste camera objecten.

Knijp me even in mijn camera lensdop knijpsysteem! Om te beseffen dat dit allemaal echt is. Dat jij mij echt graag en geliefd meeneemt. Dat iedereen naar mij glimlacht wanneer ze naar mij en mijn videobeelden kijken!

Iedere keer wanneer jij m’n lensdop verwijdert weet ik dat ik m’n actioncamera handen dicht mag knijpen. Dankbaar ben ik voor het geluk dat jij als mijn camera baasje me schenkt en met het plezier wat ik jou terug mag geven.

En ook al lijkt dit soms voor anderen heel even... dit is voor mij een bijzonder actioncam leven! Het is een groot geluk dat ik mijn actioncam droom met jou kan delen!

Knijp me even, voor als ik denk dat ik droom... Nee hoor: Actioncam-Mania.nl spant ook mijn troon!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=knijp

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=lensdop