Om kinderen warm te houden zijn er bij Actioncam-Mania allerlei mutsen beschikbaar die hen heerlijk het koude winterweer laten trotseren. Zo ook een snoezige Minnie muts voor je kleine meid. Je weet wel, die van de populairste damesmuis: Minnie Mouse.

Minnie mouse

Minnie Mouse is zeker één van de grappigste en lieflijke dierenstripfiguren die door Ub Iwerks en Walt Disney gecreëerd zijn. Zij en Mickey Mouse werden overigens voor het eerst door Iwerks in 1928 getekend. Ze gaan dus al even mee en zijn zodoende al hoog bejaard!

In het verhaal van de Mickey Mouse strip ‘The Gleam’ uit 1942 gaven ze haar allereerst de naam Minerva Mouse, maar dit wordt (gelukkig) zelden meer gebruikt. Wist je overigens dat de stem van Minnie in eerste instantie door Walt Disney zelf gedaan werd, die eveneens de originele stem van Mickey Mouse verzorgde...

Minnie werd oorspronkelijk tot leven geroepen om het liefdesbelang van Mickey Mouse te vertegenwoordigen. De persoonlijkheid van de oer-Minnie is schattig, speels, muzikaal en flirterig. Ze portretteert in de cartoons vaak een entertainer zoals een danseres of een muzikante wiens hart Mickey probeert te winnen.

Veel later in de TV serie House of Mouse is Minnie iets minder bleu en heeft ze de leiding over de nachtclub, terwijl Mickey daar vooral als gastheer fungeert. In een aflevering van House of Mouse, “Clarabelle’s Big Secret”, onthult Minnie dat ze met Mortimer Mouse naar de film is gegaan, hoewel het geen date is. Yeah right... arme Mickey!

Gelukkig zal het groene hartje van jouw kind niet zo’n streek leveren, alhoewel ondeugend zijn zonder meer op het programma zal staan. Maar een kind waar niet een beetje leven in zit, is ook niks, toch?

Minnie muts

Een Minnie muts zal bij een meisje al snel een onschuldige look scheppen. Gemodelleerd naar het kenmerkende oren paar van Minnie, is deze gebreide muts gewoon super cute!

Vertel me maar, wie kan haar schattigheid nu nog weerstaan? De winter speeltijd is buiten gewoon een stuk beter voor je grietje met een beetje Minnie!

Knuffelbare kleding

Maar nu we het toch even over een schattigheidsfactor hebben. Er is speciaal voor baby’tjes super knuffelbare kleding die de Minnie oren voor kinderen misschien zelfs hartveroverend overtreffen. Om op te eten, zo snoeperig zien ze er dan uit. Schattig met een factor van 110%.

Deze handgebreide wollen mini kledingstukken zijn vooral geschikt voor het maken van de alleraardigste babyfoto’s. En als jij dit gaat doen en de missie is geslaagd, dan heb je wel gelijk hele bijzondere beeldopnamen die gedurende het hele leven gewaardeerd zullen worden. Zelfs als jij of je kindje net zo oud is als Minnie Mouse nu!

Snoezig goed

Je kinderen heel snoezig winter-proof houden is heel goed. Want deze Actioncam-Mania kleding geven ze buiten niet alleen moed, ze beschermen hen tevens zoals het moet wanneer er een zeer koele wind woedt!

winter kinderen

kinderen kleding