Wil jij graag betere GoPro video’s opnemen? Dat kan!

De unieke gebalanceerde selfie stick stabilisator van Actioncam-Mania voor GoPro camera’s is gebaseerd op dezelfde technologie als de bekroonde professionele steadicam stabilisatie systemen die in Hollywood gebruikt worden.

Met deze gebogen GoPro hand stabilisator kan je eenvoudig vloeiende, trillingsvrije video’s maken. Deze licht van gewicht en duurzame  aluminium accessoire is speciaal ontworpen voor alle Gopro Hero Session actiecamera’s.

Het apparaat instellen is vrij eenvoudig. De GoPro wordt bevestigd en losgekoppeld via een snelbevestiging op de bovenkant. Om met de stabilisator opnames te maken, pak je gewoon het handvat met je onderste drie vingers van één hand vast en houdt je vervolgens de rubberen draaikraag aan de onderzijde van de GoPro camerabehuizing lichtjes tussen jouw duim en wijsvinger vast.

Eenmaal goed gebalanceerd is deze top stabilisator van Actioncam-Mania één van de best mogelijke GoPro camera accessoires om uiterst soepele opnames te maken zonder jouw eigen bewegingsbereik te beperken. Het is super gemakkelijk met één hand te gebruiken.

In zijn ingeklapte positie fungeert de gebalanceerde selfie stick stabilisator als een standaard handgreep waarmee jij de camera gemakkelijk kan meenemen, simpel een selfie kunt maken en kan je het zelfs laten functioneren als een alternatieve camera rig voor al die actie opnamen waarbij een handheld look is gewenst.

Wanneer niet in gebruikt, klap zijn handvat dan omhoog en vergrendel het om meer draagbaarheid aan te bieden voor een compactere opslag. Een extra balansgewicht is opgeslagen in de camerahandgreep.

Het is verbazingwekkend prettig om jouw GoPro in samenwerking met zo’n lichtgewicht gimbal te gebruiken. Het gemak en de souplesse waarmee het z’n uitgebalanceerde werk verricht is dan ook zeker een verademing te noemen.

Actioncam-Mania geeft je kleine Gopro Hero Session actiecamera nu zijn eigen unieke stabilisator.

Beleef een heerlijk stabiel actie (camera) leven tezamen met Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Stabilisator+Selfie+Stick