Die weergoden hebben het zo nu en dan echt wel prettig met ons voor, dus wanneer er wederom een paar prima warme dagen voor de deur staan, dan roept heel Nederland natuurlijk volop in koor: “Het is zalig terrasjesweer!”

Met al dat fijne plezier van wat er dan voor ons in petto is, wordt het natuurlijk ook de hoogste tijd om de monopod af te stoffen, want uiteraard moeten we allemaal gezellig met z’n allen op foto. En hoe kan dit dan ook niet beter dan met die ultiem handige monopod!

En denk of zeg jij dan: “Je kan me de (mono)pod op!” Laat ik je dan even wakker schudden, want er is voor jou helemaal geen terras feest, als jij niet met iedereen op de foto bent geweest!

Maak ook de perfecte selfie op elk feest of iedere geschikte sociale gelegenheid met een uitschuifbare monopod van Actioncam-Mania.nl

Er zijn vele uitvoeringen en ze zijn heel gemakkelijk tesamen met een smartphone, GoPro of andere minicamera te gebruiken. Sommige uitvoeringen worden direct geleverd met een afstandsbediening en andere zijn weer heel gemakkelijk om te toveren tot een handige camera standaard.

Actioncam-Mania heeft allerlei modellen, van een economisch exemplaar voor een mobiele telefoon, tot een professionele uitvoering voor de echte selfie-pro-fanaten!

Ben je nog geen selfie queen of king, maar heb je wel ambities om er een te worden, dan heb ik hier voor jou nog een paar eenvoudige tips om zo veel likes plus followers te scoren of als pro-selfie-specialist aan de gang te gaan:

Ken je camerahoeken. Ieder gezicht is anders, maar over het algemeen je kin naar beneden steken en je hoofd lichtjes kantelen, is behoorlijk flatterend. Het laat je gezicht er super hoekig uitzien. Vraag het maar aan Kylie Jenner hoe dit werkt.

Natuurlijk licht is de successleutel. Zelfs als je geen make-up draagt, geeft een natuurlijke verlichting jou die mooie gloed. Vermijd dus koste wat het kost die hopeloze TL-verlichting... mijn dierbare selfie vrienden.

Neem indien mogelijk 's ochtends selfies. In de ochtend is je gezicht namelijk schoon, je make-up fris en je haar nog niet vernietigd door de wind, vochtigheid of een gymles, waardoor het absoluut de optimale tijd is voor een goede selfie foto!

Channel je innerlijke fotomodel. Ahum, als je een prestigieuze selfiefoto wilt maken, dan kan je maar beter je gevoel voor schaamte buiten de deur laten. Puil je lippen, til je wenkbrauwen op, oefen op je smize (= glimlachen met ogen!) en denk wat de beste selfie koningin van Nederland zou doen. Ik beloof je dat jouw foto’s episch zullen zijn.

Camera naar boven gericht. Camerahoeken zijn ook belangrijk. In plaats van recht naar de camera te kijken, houd je je smartphone of camera met monopod iets boven je. Het maakt de foto minder intens en de neerwaartse hoek is super flatterend.

Welkom ook in de super-glossy glamour wereld van de luscious selfie-koning(in) met een vorstelijke uitschuifbare monopod van Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=uitschuifbare+monopod