Wie kent er niet het nummer ‘Outside’ van George Michael. Michael schreef dit nummer met een knipoog naar aanleiding van de beruchte arrestatie in een openbaar toilet in Beverly Hills. In de tekst verklaart hij dat hij het seksleven achter gesloten deuren behoorlijk saai vindt. Hij wil het liever in de open lucht, daar waar de outdoor actie is!

Vandaag kijken we waarom wij mogelijkerwijs bijna allemaal onze liefde voor het buitenleven verloren hebben en hoe we het opnieuw kunnen ontdekken. En nee jongens en meisjes, ik heb het hier niet over outdoor seks! Pffffffffff, wat denk jij nou wel niet... 

Ik zal hier wel de allereerste zijn om toe te geven, zij het met de Nintendo, Netflix, of natuurlijk het wereldwijde web, dat ook ik merk dat ik veel te veel tijd voor een scherm doorbreng. Dit is vandaag de dag zeker een veelvoorkomend probleem bij heel veel personen.

Velen onder ons hebben het gevoel dat we er niet de vrije tijd voor hebben na het werk of in het weekend. We besteden gewoonweg niet genoeg tijd aan lichamelijke activiteit. Maar dit is ongetwijfeld een goede smoes...

Dus laten we onszelf prettig naar buiten werken waar alle outdoor actie is en zo minder tijd voor een scherm doorbrengen, waardoor we gelijk allerlei bijbehorende problemen met onze houding, een nekbelasting of oogproblemen vermijden.

Als avontuur is je ding is, dan weet je wel dat het er niet alleen toe doet wat je doet, maar alsook waar je dit doet. Er zijn uitdagingen die geschikt zijn voor op het land, in het water en in de lucht.

De meest populaire buitenactiviteiten onder het grote publiek op het land zijn: hardlopen, fietsen, camperen, vissen en wandelen. Skateboarden, triatlons en birding behoren tot andere favoriete activiteiten. Verder kan je ook denken aan rotsklimmen, of langlaufen en skiën in de winter. 

In ons waterrijke Nederland zijn er uiteraard voldoende outdoor mogelijkheden: zwemmen, duiken, kanovaren, kajakken, zeilen en met een motorboot varen... of erachter waterskiën. Raften is in omliggende landen uit te voeren. Plus vergeet allicht ook het echt harde water niet: schaatsen op het ijs.

Vanzelfsprekend zijn er ook allerlei lucht activiteiten: parachutespringen, paragliden, deltavliegen en meer. Er zijn vele mogelijkheden om de lucht in te gaan! Neem een ultieme sprong vanuit een vliegtuig of blijf fijn aan boord voor een relaxte rondvlucht.

Outdoor recreatie is gunstig voor jouw gezondheid. Buiten zijn en genieten van de natuurlijke wereld biedt vele fysieke als mentale gezondheidsvoordelen.

Dit was een kleine samenvatting van enkele avontuurlijke outdoor activiteiten. Waar wacht je nog op, bereid jezelf nu prettig voor op het heerlijke actieve outdoor leven en doe dit samen met goede, stevige en beschermende outdoor producten van Actioncam-Mania.nl

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=outdoor