Vandaag behandelen we in dit blogartikel twee unieke GoPro of andere action cam accessoires, namelijk de: borst gordel en schouder mount.

De schouder mount voor een actiecamera is vervaardigd van elastisch materiaal, welke zeer zacht en comfortabel is om te dragen.

Ergonomische ontwerp

Het fijne ergonomische ontwerp past goed en het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Uitgerust met een verbindingsplaat of mount die geschikt is voor het dragen van je actiecamera op je schouder.

Dit is een perfecte accesoire voor bij het (water) skiën, mountainbiken of andere activiteiten waarbij jij video’s wilt maken vanuit een ‘lager dan de helm’ weergave.

Waarom gebruiken

Maar waarom zou je een schouder mount willen gebruiken? Welnu, hier zijn een aantal redenen

  • Handsfree bediening. Het houd jouw handen vrij voor bijvoorbeeld klimmen, het gebruik van een waterflesje of het vasthouden van de hand van je partner...
  • Biedt een geweldige POV (=point of view). Schouderhoogte opnamen leveren een goed perspectief, vergelijkbaar met hoe het er in het echt uitziet. Je verkrijgt zo een meeslepende derde persoons beeldhoek om jouw activiteiten fijn vast te leggen
  • Veilige opslag. Dankzij een solide grip wordt jouw camera in jouw schouder mount bijna net zo veilig opgeborgen als op jouw heupriem of in je broekzak.

Dit is dan ook zeker een geweldig alternatief te noemen voor het dragen van de GoPro op je voorhoofd. En dat geldt eveneens voor die andere fijne mount, de borst gordel.

POV perspectief

Met een borst gordel verkrijg je nog steeds een geweldig POV perspectief en zal je bij het gebruik ervan veel comfort ervaren. Dit zowel op sociaal als fysiek gebied!

Eén van de grote voordelen van het gebruik van een borsthouder is dat jouw opnamen meer van je lichaam in de actie opneemt. Beelden gefilmd vanaf de borst vangt namelijk meer op van je armen en benen tijdens jouw acties, dan beelden gefilmd vanaf een helm.

Dus als je al die spannende momenten wilt vastleggen tijdens het (water) skiën, tijdens de motorcross, paddlesporten, mountainbiken, snorkelen of andere actiesporten, dan heb je een goede Actioncam-Mania GoPro borst gordel nodig om de camera mee vast te zetten.

Comfortabel

Met een veelvoud aan aanpassingspunten en een zachte, ademende padding, is de borst gordel de meest comfortabele manier om die klassieke, uiterst meeslepende POV hoek vast te leggen.

Deze opstelling is zeker ideaal voor activiteiten zoals mountainbiken, waarbij beide handen vóór de lens aan het stuur bevestigd zijn. Plus wanneer en jij op zoek bent naar een symmetrische compositie.

Het is dan ook absoluut geweldig te noemen voor een stuurzicht tijdens het mountainbiken èn is de beste manier om GoPro-opnames op een fiets te maken.

Handig

Aangezien jij hierboven hebt kunnen lezen hoe handig een borst gordel en schouder mount kan zijn bij jouw activiteiten, kan jij nu vervolgens in het Actioncam-Mania assortiment bekijken wat voor verschillende uitvoeringen er zijn.

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=borst+gordel