Hier bij Actioncam-Mania is een spannende nek-aan-nek-race gaande voor als je wenst te kiezen uit de beste bobber voor jouw gedobber. Er is geen tobben meer aan op het water met zo’n super bobber topper!

Eén van de geweldigste functies van de meeste actioncams is dat deze waterdicht is. Maar als je helaas jouw niet-drijvende camera in het water zal verliezen ... dan zal jij, zelfs als het zijn reis naar de bodem van de oceaan of een meer overleeft, die fijne cam waarschijnlijk nooit meer terugzien. Dat is dan ook de belangrijkste reden waarom de bobber bestaat!

De bobber is een drijvende handgreep voor de actioncam. Je kan het gebruiken om jouw actie camera vast te houden tijdens het varen, zwemmen of wat dan ook, maar als je die combinatie (per ongeluk) in het water laat vallen, dan dobbert het lekker rechtop als een boei in het water.

Er zijn bij Actioncam-Mania  heel wat bobbers voorhanden. Mooie dobbers. Er zijn slanke bij en dikke, maar ook lange en kleine. En veel met een leuk kleurtje! Er is altijd wel een geschikte dobber voor jouw action-cam video-plopper!

Je kan die dobber topper eenvoudig aan de onderkant van een GoPro compatible mount bevestigen. Maar wat ook belangrijk kan zijn is dat je voor een opvallende kleur kiest. Want dan is het heel gemakkelijk om die camera combo van jou in het water te spotten. Kies je bijvoorbeeld voor een gele kleur, dan is ie wel heel gemakkelijk terug te vinden.

Je kan een standaard bobber handig met een handriem meedragen, maar wat ook heel nuttig kan zijn is een drijvende polsband strap. Dit item is licht van gewicht plus zacht, is eenvoudig aan te passen voor de beste pasvorm en is comfortabel om mee te dragen terwijl het ervoor zorgt dat je camera opvallend blijft dobberen.

Erg grappig om te zien maar vooral heel bruikbaar zijn de Puluz drijvende bobber ballen. Deze unieke houder met veel bevestigingspunten stelt jou in staat om tijdens wateractiviteiten toch te kunnen filmen of fotograferen terwijl je camera over het water zweeft. Zijn felle gele kleur helpt uiteraard mee te voorkomen dat je die kostbare camera verliest.

Een bobber kan je vrijwel altijd, in en buiten het water gebruiken. Al enig idee welke jij het liefst zou willen gebruiken tezamen met jouw actie camera?

Of met andere woorden: ben je nou eindelijk voor altijd klaar met het eindeloos gedobber, maak een keus en ga dus niet meer aqua filmen zonder bobber.

Nou kom op dan en bestel nu direct bij Actioncam-Mania zo’n drijvende camera water topper!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=bobber