Misschien had je al de laatste Actioncam-Mania trends in bikini of badpak mode voor 2020 al gezien? Ze smeken er allemaal om te met je tenen in het zand te worden gedragen, met golven die naar je toe komen om je heerlijk zomers te begroeten en misschien zelfs met een drankje of zelfs cocktail in jouw hand!

De laatste badmode trends

En of jij nu net als mij bent en dringend een heerlijke strandtrip of nog liever een tropische vakantie nodig hebt, de badkleding trends voor 2020 zijn er zonder meer om je op het juiste spoor te bevinden van: lekker relaxen, misschien een beetje zonnebaden, maar zeker genieten!

Dus lees hieronder even wat de laatste badmode trends zijn, bestel iets vergelijkbaars bij Actioncam-Mania... Pak vervolgens wat zonnebrandcrème, een handdoek en je bent er klaar voor om lekker van het warme zonnetje te genieten en om zo een heerlijk (pré) zomer avontuur te beleven.

Lange of korte mouwen

Een bijzondere nieuwe trend is badmode met lange of korte mouwen. We hebben het hier niet direct over de boerkini, maar gewoon een zwempak met lange mouwen. En of het nu een bikini is of een badpak, met het juiste opvulmiddel van jouw lijf ziet dit er zeker schattig uit terwijl je tegelijkertijd ook nog eens je armen tegen de schadelijke zonnestralen beschermt. Dit is daardoor dan ook echt een win/win situatie!

Bloemetjes!

Een nieuwe bikini of badpak met bloemetjes is ook erg leuk en flirterig! Want wat is er nou klassieker dan een bloemenprint in de lente? Dus laat jouw zwempakje maar de tuin van je dromen weergeven. Dat fleurt zeker op!

Hoge taille

En de hoge taille is ook terug in 2020! Deze vintage bikini stijl was voor velen al een persoonlijke favoriet en al die liefhebbers kunnen er nu dan ook heel blij mee zijn dat het nieuwe badmode seizoen dit stijlvol blijft ondersteunen.

Oranje

De ‘Oranje’ familie kan dit jaar eveneens extra hard juichen, want net als de prachtigste zonsondergang zullen de oranje tinten jouw lente en zomer bepalen. 2020 brengt zo ongetwijfeld heel veel zonnige oranje zwemkleding met zich mee om vooral bij Nederlanders het oranjegevoel optimaal te voeden!

Ienie mini

Een andere trend, die ook door sommige nieuwsgierige aanschouwers hoog gewaardeerd wordt, is de ienie mini bikini. Dus als jij zin hebt om zoveel mogelijk een kleurtje op jouw lichaam te krijgen, dan kan jij hier in 2020 niet mee in de fout gaan. Er zijn hierbij tevens bikinibroekjes die met bandjes aan de zijkant te knopen zijn voor een nog modieuzere (en gemakkelijker verwijderbare) look. En onthoud tevens het volgende: elk lichaam is absoluut een bikini lichaam!

Aprés-strandkleding

De Actioncam-Mania badmode voor 2020 is ontworpen om je verder dan alleen het strand te brengen. Als jij hier namelijk sierlijke accessoires aan toevoegt, dan kan jij deze zwemkleding zelfs de gehele dag dragen. Dus hoe ga jij in stijl met deze aprés-strandkleding? Juist, door er een extra grote zonnebril en veel laagjes sieraden aan toe te voegen. Veel plezier!

bikini badpak

zonnebril

           
Geplaatst in News door