Je kent TikTok hoogstwaarschijnlijk al, het super populaire sociale mediaplatform waarmee je heel korte video’s kunt maken en delen. Je zou er een filmpje met een kort liedje en dansje voor kunnen maken, en er nog wat lipsynchronisatie aan toevoegen voor een echt TikTok effect. 

Maar hoe die leuke video’s samen te stellen? Hoewel de ingebouwde videobewerkingstools van TikTok al behoorlijk robuust zijn, heb je soms net even iets meer nodig om jouw video’s er echt tussenuit te laten knallen! 

In dit mini GoPro-Mania artikel vind je de beste externe TikTok apps voor videobewerking, zodat jij hieruit de apps kunt kiezen die je nodig hebt om jouw productiekwaliteit plus de mogelijke extra volgers te verhogen.

Viamaker 

Viamaker is een redelijk nieuwe TikTok app voor videobewerking van Bytedance (hetzelfde bedrijf dat ons ook TikTok gaf). Het is een gratis alles-in-één app voor videobewerking waarmee je geweldige video’s kunt maken. 

Hoewel de app felbegeerde functies zoals groen scherm mist, is het duidelijk dat Bytedance met geavanceerde filters en effecten, een enorme muziekbibliotheek, trending stickers en aangepaste TikTok lettertypen, plus een breed scala aan magische effecten, heel wat interessante extra video-editing mogelijkheden brengt.

BeeCut 

BeeCut is ook een gratis, alles-in-één TikTok-app voor videobewerking die speciaal voor beginners ontworpen is. Je kunt al je TikTok video’s snel verbeteren dankzij filters, bijsnijden, knippen, roteren, overgangen, een beeld-in-beeld effect en nog veel meer. 

BeeCut heeft een zeer eenvoudige, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en je kunt met slechts een paar klikken al een unieke en verbluffende video maken.

Zoomerang 

Zoomerang is een eenvoudige TikTok app voor videobewerking die perfect voor beginners is. Het bevat stapsgewijze in-app één knops tutorials. Dit betekent dat je hiermee populaire TikTok video’s kunt bekijken en kunt leren hoe je die video’s tevens voor jezelf zo kunt maken. 

Deze app bevat diverse videobewerkingstools zoals effecten, filters, muziek en meer.

Funimate 

Funimate is een TikTok app voor videobewerking die een reeks van leuke visuele effecten biedt, gebruikers laat kiezen uit meerdere overgangen en het gemakkelijk maakt om video’s op TikTok, Instagram en Facebook te delen. 

Funimate biedt dagelijkse uitdagingen die ook jouw TikTok kanaal een boost kunnen geven. Het biedt 100+ geavanceerde video-effecten (en je kunt zelfs jouw eigen video-effecten maken), je kunt er videoloops mee maken, plus muziek, emoji’s, stickers en tekst aan jouw video’s toevoegen.

Verras al jouw TikTok volgers ook heel aangenaam! 

TikTok is heel snel het favoriete social media platform van veel personen geworden en geniet een toenemende populariteit onder gebruikers van andere leeftijden. 

Als reactie op deze toenemende populariteit zijn er nu heel fijne TikTok apps voor videobewerking beschikbaar die jij kunt gebruiken om zo geweldige TikTok video’s te creëren die je kijkers zullen aanspreken. Met de juiste video tips en tools van GoPro-Mania kun jij nu ook al jouw TikTok volgers aangenaam verrassen. 

Video

Bron: influencermarketinghub