De SJCAM SJ4000 is verreweg de populairste actiecamera die SJCAM ooit geproduceerd heeft. Laat je niet door zijn prijs misleiden, want deze fijn geprijsde jongen is rijk voorzien voorzien van snufjes en beter dan de meeste vergelijkbaar geprijsde action cams van andere bekende merken.

De SJCAM SJ4000 actiecamera van Actioncam-Mania.nl is dan ook een heel mooie betaalbare kopie van de GoPro Hero-serie!

De 900 mAH Li-on-batterij van de SJ4000 is verwijderbaar, wat heel fijn is, opdat je dan de eventuele extra opgeladen batterijen klaar kan hebben liggen voor wanneer je die voor je avonturen nodig hebt.

Met de meegeleverde Micro USB-kabel duurt het volledig opladen ongeveer 3 uur. De camera gaat opgeladen tot ongeveer 90 minuten mee per acculading.

De SJCAM SJ4000 beschikt over een 12 megapixel sensor voor het fotograferen scherpe foto's en het opnemen van verbazingwekkende 1080P video's. De SJCAM SJ4000 met zijn supergrote nauwkeurigheid biedt met zijn hoge precisie lens een uitstekende beeldkwaliteit met levendige kleuren.

Wat ook erg prettig is aan de SJ4000 is de mogelijkheid om sommige camera instellingen handmatig te bedienen, zoals de ISO, witbalans, belichting, enz. Da’s heel handig wanneer je meer controle over je mogelijke camera instellingen wenst te hebben.

De SJCAM SJ4000 van Actioncam-Mania.nl is zonder meer een geweldige kleine actiecam die erg goed uitziende 1080p beelden van 30 fps maakt. Achterop de actiecam zit een 1.5 inch LCD-scherm om je video resultaten terug te zien.

Wanneer je die HD beelden groter wilt aanschouwen, dan heeft de SJCAM SJ4000 net onder zijn Micro USB poort een HDMI-uitgang, zodat je jouw actiebeelden gemakkelijk kan bekijken op iedere televisie met een HDMI verbinding.

De SJCAM SJ4000 wordt standaard met een zeer slanke en stevige waterdichte behuizing geleverd. Naast deze handige accessoire worden er direct nog veel meer handige toebehoren meegeleverd. Dat scheelt niet alleen in jouw portemonee, maar creëert onmiddelijk een betere start van al jouw actioncam avonturen!

De SJCAM SJ4000 is leverbaar in 7 verschillende kleuren: zwart, wit, zilverkleurig, blauw, geel, roze en goudkleurig. Daar zit vast wel een favoriet tintje voor je bij!

Beken ook kleur en bekijk dus bij Actioncam-Mania.nl of deze SJCAM SJ4000 ook niet vanuit jouw camerahoek een perfect standpunt kan innemen!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=sj4000+full