De voornaamste kenmerken van de actioncam FLEX-werker zijn het ontbreken van een vast werkcontract als nederige dienaar voor wie hij zijn werk stoer mag verrichten en het ontbreken van een vaste werkplek.

In Nederland vallen de meeste FLEX-werkers onder de wet flexibiliteit en zekerheid. Maar ondanks dat deze FLEX-makker erg zeker en flexibel zijn werk doet, is er voor hem verder weinig aan regeltjes vastgelegd. Voor hem geldt alleen het recht van de sterkste... en daar is ie dan ook precies op gebouwd!

Deze flexibele GoPro waaghals steekt letterlijk z’n nek uit in allerlei hachelijke situaties. Wanneer de GoPro eigenaar zelf iets riskants doet waar hij op dat moment z’n eigen hand(en) niet bij kan of wenst te gebruiken, dan zorgt deze FLEX-werker wel voor uitkomst als bemiddelend tussenpersoon en zal hij samen met de actioncam stevig een positie aannemen waarin actiebeelden goed vastgelegd kunnen worden.

En ook al zijn de arbeidsvoorwaarden van zijn werkomstandigheden in de arbeidsrelatie met zijn GoPro werkgever niet wettelijk vastgelegd bij deze trouwe actioncam FLEX-werker... hij zal er van uit gaan dat zijn GoPro baasje wel goed zorg voor ‘m zal dragen.

Gebruik voor meer zekerheden en een betere camera (rechts-)positie dan ook zo’n fijn stabiele actioncam FLEX-werker van Actioncam-Mania.nl en geniet naarmate de arbeidsrelatie met jou als GoPro werkgever langer duurt steeds weer meer van fantastisch zekere videobeelden.

Zo’n goedkope actioncam FLEX-werker van Actioncam-Mania.nl is de ideale flexibele en gemotiveerde GoPro medewerker! Waarom neem jij dus ook niet één in dienst?

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=flex