Filmmaken betekent niet alleen meer voor het grote bioscoopscherm filmen, er is nu namelijk een nieuw type filmmaken dat het internet stormenderhand verovert en dat is vloggen.

Vlogsterren als David Dobrik, Liza Koshy en PewDiePie tonen hun leven op YouTube en alle andere opkomende videosupersterren volgen al snel hun voorbeeld. Natuurlijk gebruiken veel vloggers hun smartphones en DSLR’s of spiegelloze camera’s om videobeelden naar het internet te uploaden, maar waarom zou je geen camera gebruiken die speciaal gebouwd is om te vloggen, zoals de DJI Osmo Pocket.

DJI Osmo Pocket

De Osmo Pocket is een unieke compacte camera die mooi in de palm van een hand past. Dankzij het aanpasbare ontwerp zal iedere vlogger of filmmaker er absoluut geen moeite mee hebben om hem de hele dag mee te nemen en ermee te filmen.

Gestabiliseerde opnamen

De basis van de Osmo Pocket is een ongelooflijke 3-assige mechanische gimbal die filmmateriaal automatisch stabiliseert, waardoor de filmmaker / vlogger meer aandacht kan besteden aan het vastleggen van de perfecte opnames.

De sensor, touchscreen & 4K/60 fps video

De Osmo Pocket kan daarnaast foto’s tot in de kleinste details vastleggen dankzij een 1/2.3 inch sensor, 80 graden groothoeklens en f/2.0 diafragma. Plus op de gadget is er een 1.08 inch touchscreen geïntegreerd dat gebruikt kan worden voor liveweergave of afspelen, plus de apparaat navigatie.

Deze unieke Osmo Pocket beschikt tevens voor vloggers over een FaceTrack die automatisch gezichten detecteert tijdens zijn Selfie stand, waardoor de vlogger in de schijnwerpers blijft staan ​​tijdens het filmen.

Vanwege het compacte formaat, de krachtige prestaties, de mogelijkheid om tot 4K/60 fps video op te nemen en verschillende andere functies zoals activeTrack, panorama en timelapse, is de Osmo Pocket echt een heerlijke tool voor vloggers.

Osmo pocket accessoires

Toch zullen er af en toe wat accessoires van Actioncam-Mania zijn die de Osmo Pocket toch nog even wat beter op weg kan helpen, zoals de multifunctionele (rugzak) clip, wat een perfecte partner voor de Osmo is tijdens het reizen of fotograferen.

Of wat dacht je van de Sunnylife Osmo Pocket zuignapbevestiging voor op de voorruit of het dashboard van je auto, zoals je dit ook bij een gewone actiecamera zou doen. Want er zijn waarschijnlijk maar een paar perspectieven die dynamischer zijn dan het opnemen van een video rechtstreeks van jouw rijdende auto.

Daarnaast is er tevens een Osmo fietshouder. Hiermee kan jij hem op het stuur van je fiets monteren en zo echt actievolle videobeelden produceren vanuit een onvergelijkbaar perspectief. De handgreep van de houder kan volledig worden gedraaid, zodat jij de hoek van de Osmo Pocket precies zo kan aanpassen als dat jij dat wenst.

Plus vergeet uiteraard de zeer nuttige JSR 5 in 1 voorzet lens combo voor je DJI Osmo niet, met daarin een CR supergroothoeklens, 12.5x macrolens, CPL lens, een fraaie ster lens, en een ND16 lens. Dit vergroot al jouw professionele filmmogelijkheden namelijk ook aanzienlijk!

Voor al jouw unieke vlogmomenten

Dit zijn overigens maar een paar van de mogelijke accessoires. Met al zijn geweldige functies en (uitbreidings-)mogelijkheden is de Osmo Pocket er dan ook speciaal voor gemaakt om voor jou de perfecte camera te zijn die al jouw unieke persoonlijke vlogmomenten vastlegt, of het nu gepland is of dat ze totaal onverwacht zijn.

Dit is dan ook precies waarom die Osmo Pocket zo gemaakt is om in de kleinste opbergruimtes te passen, opdat jij het overal kan bewaren en er direct mee aan de slag kan gaat met filmen. Maar vergeet hierbij natuurlijk ook niet die onmisbare Osmo Pocket accessoires van Actioncam-Mania!

DJI Osmo