We kennen Xiaomi bijna allemaal wel als een merk voor ongelooflijk betaalbare high-tech elektronica. Ze bieden heel veel elektronische gadgets aan welke voor allerlei dagelijkse toepassingen gebruikt kunnen worden.

Van coole smartphones tot smartwatches en van kleine scooters tot LED TV’s. Ze proberen ons voortdurend met allerlei interessante moderne producten lekker te maken.

Onlangs heeft Xiaomi nog verder de zorgafdeling in ons leven bereikt door hun gloednieuwe wellness product de Xiaomi Move It smart fitness set te lanceren.

Complete trainingsset

Het is dusdanig ontworpen dat het ervoor kan zorgen dat ons lichaam in een puike staat blijft! Het is zelfs een complete trainingsset om ons lichaam continu fit en gezond te houden.

Het bestaat uit een enkele set van multifunctionele fitness tools waarmee behoorlijk veel lichaamsbewegingen uitgevoerd kan worden.

En omdat deze Xiaomi Move It smart fitness set slechts 6.5 kg weegt, kan het behoorlijk gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden vervoerd. Het functioneert als een soort persoonlijke draagbare sportschool welke jij overal mee naartoe kan nemen!

Volledige reeks sportoefeningen

De Xiaomi Move It bevat vier lichte mechanische apparaten die een volledige reeks sportoefeningen aanbieden, net zoals een topatleet dat nodig heeft.

Het beschikt over een slimme handgreep en kan tot 41 verschillende bewegingen aanbieden. Jij kan hiermee een gezonde levensstijl beoefenen zonder naar de sportschool te hoeven gaan.

De slimme handgreep van de Xiaomi Move It bevat 7 soorten zeer nauwkeurige elektronische sensoren die speciaal zijn ingebouwd voor het analyseren van de gebruikersstatus. Zoals een:

  • Aanraaksensor, welke de hand detecteert telkens wanneer deze het handvat aanraakt
  • Zesassige sensor, die de hand bewegingen identificeert plus de positie van het handvat
  • Druksensor. Met deze sensor leert de fitness kit de gewoonten van de gebruikers en laat ze ook niet ‘vals spelen’ tijdens de oefeningen
  • Spanningssensor. Deze sensor identificeert de elastische spanning van de kabel
  • Foto-elektronische encoder, welke wordt gebruikt voor tellen bij het touwtje springen
  • Infraroodbereik en infrarood reflectiesensor. Deze sensor detecteert de beweging van de handgreep en in welke staat de handgreep zich bevindt

Digitale monitoring

De Xiaomi Move It smart fitness set heeft zijn eigen digitale monitoring APP. Dit is één van de beste functies van dit apparaat. Het communiceert via Bluetooth V4.0.

Het registreert het calorieverbruik, de uitvoering van de trainingen, plus kan zelfs meehelpen bij het identificeren van verkeerde houdingen bij oefeningen.

Gebruikers kunnen dit allemaal zelf zien op de Move it APP. Het kan worden gedownload in de App Store. Je kan jezelf hierin ook uitdagen met allerlei verschillende fitness oefeningen.

De fitness toekomst is hier!

De Xiaomi Move It smart fitness set van Actioncam-Mania is de toekomst van persoonlijke fitness. Met deze trainingskit kunnen gebruikers zich volledig op hun lichaam concentreren zonder naar de sportschool te hoeven gaan. Nu hoef jij enkel nog maar toegewijd zijn om fit te zijn. De Xiaomi Move It doet de rest dan wel!

https://www.actioncam-mania.nl/originele-xiaomi-verplaats-het-multifunctionele-intelligent-body-builder-fitness-apparatuur.html

Xiaomi move it

Via xiaomitoday