Snorkelen is één van de populairste activiteiten waarvan toeristen genieten. Het is ook een leuke activiteit die geliefd is bij mensen van alle leeftijden. De verbazingwekkende mooie onderwaterwereld is echt wonderschoon om te ontdekken en bij persoonlijk te zien een ervaring die menig hart sneller doet kloppen.

 

Helaas wordt snorkelen door het grote publiek soms als moeilijk ervaren. Het ademhalen via een gewone snorkel is niet natuurlijk en veel personen zien het gebruik van een los mondstuk als ongemakkelijk en onhygiënisch.  Snorkelmaskers of full face duikmaskers die het volledige gezicht bedekken zijn daarentegen super cool omdat het je gezicht helemaal droog kan houden en je niet op zeewater in je mond getrakteerd wordt. Want uiteraard wil niemand van een slok zout zeewater drinken.

 

En ook al lijkt het in eerste instantie misschien een beetje maf op je gezicht, zo’n full face duikmasker houdt je mond en neus prettig open zodat je normaal kan ademen, terwijl een dubbel luchtstroom systeem ervoor zorgt dat de vochtige lucht die je uitademt snel wordt verwijderd.

 

Een full face snorkelmasker is duidelijk ontworpen voor mensen die graag op het oppervlak zwemmen en willen genieten van de aquatische actie onder hen. Een full face duikmasker bevat een enorme lens om zo een extra brede kijkweergave aan te bieden opdat je eenvoudiger van die prachtige schoonheid van de oceaan genieten kan. Er kan zelfs voor een masker gekozen worden die over een GoPro-mount beschikt.

 

Jezelf comfortabel in het water voelen is alles wat telt èn i-Mania.nl is hier voor jou om je daarin bij te staan met aangename lage prijzen! Dus kortom, welke landrot of waterrat zou niet zo’n comfortabel volledig futuristisch uitziende snorkelmasker willen hebben?

 

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=full+mask