De meeste actioncams bieden reeds de mogelijkheid om een indrukwekkende surroundweergave, een panoramisch zicht en ingezoomd actiebeeld weer te geven. Da’s natuurlijk heel prachtig, maar om echt interessante videobeelden aan jouw toeschouwers te kunnen tonen kunnen meerdere camerastandpunten uiteraard niet ontbreken.

Voor een echt gaaf filmpje heeft GoPro-Mania.nl dan ook fijne must have tools om het maximale uit je GoPro te halen! Deze GoPro mounts horen om die reden absoluut in je standaarduitrusting thuis:

Head Strap + Quick Clip. Deze volledig verstelbare hoofdriem kan rechtstreeks op jouw hoofd of aan een helm worden vastgemaakt. De QuickClip kan tevens worden gebruikt om je GoPro te bevestigen aan baseball caps, of zo. Met die strap is het mogelijk om al je sportieve acties precies vanuit jouw eigen point-of-view te filmen.

Borst-harnas of gordel. Deze zogenaamde Chesty maakt het gemakkelijk om indrukwekkende video’s en foto’s te maken vanaf je borst. Het is perfect voor bij het skiën, mountainbiken, motorcrossen, paddlesport activiteiten of elke inspanning waarbij je een boeiender, lager-dan-de-helm-beeld van de actie wenst. Tijdens het skiën film je zo ook meer van je armen, knieën, skistokken en ski’s.

Helm mount of houder. Monteer elke GoPro aan de voor- of zijkant van de helm. Met de meegeleverde montage is het aanpassen van de beeldhoek eenvoudig voor een verscheidenheid aan opnamen. Met zo’n koplampachtige positie leg je eenvoudig beelden vast die naar voren gericht zijn of monteer er een uitschuifbare arm op vast zodat de camera naar jezelf gericht is om selfie video’s te maken.

Suction Cup of zuignap. Bevestig jouw GoPro hier gemakkelijk mee aan auto's, boten, motorfietsen, etc. voor dagen vol super actie en voor het maken van prachtige foto’s.

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Zoek op de GoPro-Mania.nl website naar alle mogelijke accessoires voor jouw GoPro HERO of andere actiecamera / geliefde camera-drone. Vind hier alle uitrusting die je maar nodig hebt om al die verbluffende nieuwe invalshoeken te ontdekken.

Voor een uniek GoPro wereldperspectief surf je ervaring verrijkend naar GoPro-Mania.nl

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=mount