De TMC Shutter Trigger van Actioncam-Mania is een unieke actiecamera handgrip, welke een geweldige controle biedt voor bij het maken van actie foto’s en video’s.

Bijzondere grip

Deze bijzondere grip is speciaal vervaardigd voor gebruik met een GoPro of een vergelijkbare action cam. De TMC Shutter Trigger pistool grip is een ideale oplossing voor het maken van opnames met één hand.

Comfortabel

Het pistoolgreep ontwerp zorgt voor een comfortabele grip dankzij het lichte gewicht en duurzame materiaal dat in deze constructie gebruikt wordt. Het kan dan ook voor een aanzienlijke langere tijdsperiode gebruikt worden dan conventionele handgrepen.

Het is perfect voor een verscheidenheid aan buitenactiviteiten, van skateboarden, surfen en skiën tot fietsen.

Multifunctioneel

De TMC Shutter Trigger is multifunctioneel, want deze alles-in-één pistool grip bevat niet alleen een pistool achtige sluiterknop maar het is dankzij het waterproof materiaal ook perfect geschikt voor gebruik tijdens zwemmen, surfen, duiken, snorkelen en andere watersportactiviteiten!

Het kan eveneens tezamen met een LED lichtbron gebruikt worden. Zo’n continu verlichtichting kan heel effectief worden gebruikt voor het vastleggen van onderwater beelden met jouw action cam!

Daarnaast is zijn handvat een holle container. Je kan de onderzijde openen om er zo geld, een sleutel of andere kleine waardevolle spullen in op te bergen.

Drijfvermogen

Deze hangrip biedt alsook drijfvermogen wanneer er niet teveel gewicht in of aan word bevestigd, maar test deze functie voor de zekerheid zeer zeker even vóór je er het water op of in gaat!

Gelukkig kan je ‘m altijd nog met zijn draagriem veilig aan jouw hand vastmaken...

Professioneel

De zeer professioneel ontworpen TMC Shutter Trigger van Actioncam-Mania is een ideale accessoire voor al die fotografen en videoliefhebbers welke met één hand via hun GoPro of andere actiecamera video’s willen maken.

‘Shoot-ur-shot!’ zou ik dan maar zeggen via deze buitengewone pistool vormige TMC Shutter Trigger van Actioncam-Mania.

TMC Shutter Trigger