GoPro lanceerde in 2015 de Hero4 Session als een Mini-Me actiecamera van de tot dan bekende standaard Hero camera’s. Het werd ontworpen om nog kleiner en eenvoudiger te zijn dan z’n grotere broers. Een jaar later kwam er zelfs nog een betere variant, de Hero5 Session, die 4K opnames kan maken! En de nieuwste Hero6 Session versie zal binnenkort ook beschikbaar zijn.

Deze minuscule GoPro krachtpatser laat desondanks eenvoudig zien waar het klein en fijn groots in is: het is namelijk een geweldige en zeer kleine camera die met zijn super compacte vormfactor perfect is voor iedere vakantie. Volgens sommigen biedt ie dankzij zijn formaat ook meer fun op reis!

Geholpen door de kubusvormige afmetingen is de GoPro Session camera namelijk veelzijdiger als het gaat om montageposities. Zo kan je heel eenvoudig zijn grip ontgrendelen en de Session 180 graden draaien om een ander perspectief vast te leggen. Uiteraard maakt de Session camera nog steeds gebruik van GoPro’s zijn eigen montagesysteem.

Nou dat is dan heel fijn, want GoPro-Camera.nl kan om die reden alle mogelijke GoPro Session accessoires leveren die je maar wenst. Allerlei mounts, statieven, houders, etc. liggen al voor je klaar. En vergeet daarnaast natuurlijk ook niet de specifieke GoPro Session accessoires zoals hoesjes en behuizingen!

Oh Honey I shrunk the Pro… maar geen nood: GoPro-Camera.nl vergroot jouw Mini-Me Session mogelijkheden groots met al zijn direct leverbare accessoires. Daar zal die kleine jongen (en jij) blij mee zijn!

 

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=session