De SOOCOO S300 van Actioncam-Mania is SOOCOO’s beste actiecamera. Het is de eerste action cam met een ultra snelle Hisilicon Hi3559V100 chipset en is voorzien van de super populaire Sony IMX377 sensor, die ook al te vinden was in de Yi 4K Plus.

Deze multifunctionele SOOCOO S300 actiecamera biedt jou allerlei interessante functies zoals het maken van een lusopname (loop recording), time-lapse of nacht opnames. Het beschikt tevens over slow motion, self-timer en burst mogelijkheden.

De SOOCOO S300 is standaard voorzien van een gyroscoop, anti-shake, bewegingsdetectie en een duik stand met compensatie van rood licht. De S300 is tevens een camera’s met WDR (Wide Dynamic Range) welke een beter bereik heeft om subliem te kunnen werken in minder ideale lichtomstandigheden.

Het ontwerp van de SOOCOO S300 4K action cam is prachtig, het heeft een prachtige belijning en is uitgerust met een 2.35-inch aanraakscherm die wordt beschermd door het bekende en zeer sterke Gorilla glas.

Met zijn 12 Megapixel 1/2.3'' Sony IMX377 sensor en de Hisilicon dual-core processor kan de camera 4K opnames met een beeldsnelheid van 30 fps opnemen. Deze combinatie is alsmede sterk genoeg om te kunnen genieten van slow motion opnames met een Full HD resolutie van 120 fps! Dit alles is overigens mogelijk met een laag stroomverbruik.

De SOOCOO S300 beschikt over een groothoek lens van 170 graden voorzien van lensvervormingcorrectie en een lichtsterkte van f/2.4. Zijn gyroscopische stabilisatie zorgt voor vloeiende opnames en kan gebruikt worden tot 2.7K.

Deze handige SOOCOO S300 heeft draadloze WiFi en Bluetooth connectiviteit mogelijkheden. Deze Bluetooth verbinding kan bijvoorbeeld worden gebruikt met de meegeleverde afstandsbediening.

Het WiFi signaal van de S300 is tot op 30 meter afstand te gebruiken. Met de bijbehorende SOOCOO APP kan je gemakkelijk als een echte Pro opnames maken, bewerken en delen. Het is eenvoudig genoeg voor gebruik door iedereen, maar is ontworpen om professionele output te creëren!

Met zijn waterproof behuizing kan de SOOCOO S300 tot 30 meter diepte gebruikt worden. Het is daarnaast ook mogelijk een externe microfoon of GPS-module er op aan te sluiten.

Speciaal voor alle camera avonturiers en fotografen heeft SOOCOO de S300 voorzien van een 1250mAh hoge capaciteit batterij. Danzij deze batterij gaat de camera langer mee. Bijvoorbeeld tot 75 minuten op een enkele lading bij 4K 30fps video opnames.

De SOOCOO S300 van Actioncam-Mania is een heel fijne actie camera een een goed plus zeer betaalbaar alternatief voor de GoPro Hero modellen. Hij is leverbaar in grijs of zwart.

Actioncam-Mania.nl levert jou het perfecte SOOCOO S300 4K alternatief!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SOOCOO+S300