De SOOCOO S100 Pro van Actioncam-Mania  is een actiecamera die voor een zeer betaalbare prijs verkrijgbaar is. Dit apparaat voldoet aan alle moderne behoeften van gebruikers, of het je nou wel of niet in 4K video wilt opnemen.

Het kan rechtstreeks via WiFi verbinding maken met het internet, het ondersteunt via zijn Pro Sony sensor HDR en biedt een top bescherming om in allerlei ongunstige omstandigheden prima voor de dag te komen zonder schade te lijden. In die welbekende woeste natuur wellicht...

National Geographic fotograaf Jim Richardson zegt dat als jij een betere fotograaf wilt zijn, dat je dan voor meer interessante onderwerpen zou moeten staan. De natuur zit vol met interessante dingen en dankzij de SOOCOO S100 Pro hoeven we die unieke momenten niet te missen.

Maar zelfs de meest mooie, verrassende locatie zal niet erg fotogeniek zijn in de verkeerde omstandigheden. Hieronder zijn daarom een paar handige tips om jou mee te helpen het meeste uit jouw volgende SOOCOO S100 Pro natuurfotografie avontuur te halen.

Trek jouw horizon recht! Een kromme horizon kan iedere landschapsfoto verpesten. Het is niet altijd mogelijk om dit precies goed te krijgen, maar neem de tijd om het zo recht mogelijk te krijgen voordat je de beelden (online) deelt.

Gebruik de HDR-stand. Landschapsfoto’s bieden een geweldige kans om gebruik te maken van de HDR instelling in je SOOCOO S100 Pro camera. Wanneer ingeschakeld, maakt de HDR stand snel achter elkaar meerdere foto’s en combineert deze vervolgens tot één foto.

Hierdoor zal meer details behouden blijven welke anders in donkere schaduwen verloren zouden kunnen gaan. Dit is vooral handig in scènes met een hoog contrast, zoals bij helder daglicht.

Kies het perfecte moment van de dag om te gaan fotograferen. Vlak voor zonsopkomst en net na zonsondergang is er een tijdschema met de bijnaam ‘blauw uur’, wat er soms voor kan zorgen dat je nog meer spectaculaire luchten ziet dan bij het typische ‘gouden uur’.

Als je echter een warme magische verlichting wenst, plan dan om naar je locatie te gaan rond het begin van het gouden uur, dat is ongeveer een uur voor zonsopgang en dan wederom voor zonsondergang.

Vergeet de details niet. Epische landschappen kunnen hypnotiserend werken, maar nadat je eenmaal je panorama foto’s hebt gemaakt, kijk dan ook rond voor details die de scène kunnen mee helpen te bepalen. Deze detailopnames zullen op zichzelf staan, maar kunnen alsook context geven aan landschapsfoto’s wanneer jij die online in een fotoserie deelt.

Wees voorzichtig waar je de zon plaatst. Als de zon in het frame wordt geplaatst ontstaat er vaak flare, waardoor er strepen over het frame kunnen ontstaan, oneven lichtobjecten kunnen worden geïntroduceerd of het contrast van jouw afbeelding weggenomen kan worden.

Met deze tips van Actioncam-Mania word ook jij een echt professionele SOOCOO S100 Pro natuur fotograaf!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SOOCOO+pro

Met frisse buitenlucht hulp van popphoto