Ben je op zoek naar een draagbare, duurzame en betrouwbare camcorder om speciale actiemomenten in jouw leven vast te leggen? Denk dan aan een RD32II of RD32 actiesport camera van Actioncam-Mania.nl.

De waterdichte RD32II 1080P Mini Sports camera is de ideale keuze voor je als je een flink stevige camcorder nodig hebt voor gebruik op bijvoorbeeld de mountainbike of je helm. Deze ultra compacte mini DV camera is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en beschikt over geavanceerde technologieën om zo hoogwaardige fotobeelden of videoclips vast te leggen.

Het is ideaal voor buiten- en onderwateractiviteiten. IPX8 waterproof dat hij is kan je het tot op een diepte van 20 meter gebruiken. Met zijn gevoelige HD lens die erg weinig licht nodig heeft, heb je dan ook meer dan genoeg mogelijkheden om prachtige onderwater opnames te maken.

Maar dat is nog niet alles. Laserlicht helpt bij het positioneren van het onderwerp. Plus deze RD32II videocamera is tevens uitgerust met twee felle LED lampen die zorgen voor een optimale beeldkwaliteit in het donker. Je kan deze functie ook als een zaklamp gebruiken, welke maximaal 10 uur lang werkt.

De RD32II beschikt over een ingebouwde Lithium batterij, waarmee tot 2.5 uur video opgenomen kan worden. Hij kan maximaal een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels opnemen in het H264 formaat. Hij weegt enkel 86 gram.

Zijn voorganger, de RD32 is zelfs nog lichter met slechts 75 gram! Deze camcorder maakt video opnames met een maximum van 1280 x 720 en doet dit tot maximaal 3 uur.

Deze camcorders bevatten een 5 megapixel CMOS beeldsensor en beschikken over een 120 graden beeldhoek lens. Ze zijn heel handig overal mee naar toe te nemen dankzij hun unieke zakformaat ontwerp. Bovendien worden beide direct met een accessoire pakket geleverd voorzien van onder meer een fietsstuur houder.

Het fantastische video actieleven begint met een geweldig voordelige RD32II of RD32 mini-camcorder van Actioncam-Mania.nl!

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=RD32II

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=RD32