2016 was het jaar waarin de 360 graden video’s zijn grote vlucht nam op Facebook, YouTube en elders in webbrowsers. Natuurlijk was er daarvoor ook al het één en ander aan virtueel beeldmateriaal te zien, maar de integratie op deze sociale netwerken maakte het natuurlijk direct een stuk populairder.

Het creeren van dit type video’s is fundamenteel geheel anders dan traditionele beeldverhalen op video, althans dat zeggen veel geroutineerde cameramannen met veel ervaring op het gebied van videowerk.

“360 graden video en VR voelt meer aan als het werken met theater dan met films", zegt Territory creative director David Sheldon-Hicks. “Met films kan je tussen de opnames en licht bewerken, scherpstellen en componeren voor een enkele mooie opname. Met 360 en VR wordt het echter lastig om achteraf bewerkingen te maken.”

Dus heb je het juiste video systeem nodig die al deze 360 graden opnames in één keer optimaal combineert. Dat is geen enkel probleem denk ik dan, want hier bij Actioncam-Mania komen al jouw 360 graden video dromen onmiddelijk uit!

Met behulp van de speciale GoPro kooien van Puluz kan je gelijktijdig opnames maken met 6, 8 of zelfs 12 toestellen! Deze aluminium GoPro kooien zijn speciaal ontworpen voor het gebruik van Gopro Hero camera’s en maken perfecte opnames onder alle omstandigheden mogelijk.

Zo’n Puluz aluminium kooi is gemaakt van een gegoten aluminiumlegering en beschermt de GoPro camera’s adequaat tegen externe gevaren of beschadigingen.

Het was nog niet eerder zo gemakkelijk geweest professionele 360 graden video’s te maken met het GoPro camera systeem.

Ben jij ook op zoek naar een professionele tool voor het maken van virtual reality video’s op een zeer hoge resolutie, kijk dan hier bij Actioncam-Mania naar deze interessante Puluz opties.

Dankzij superhandig een aantal GoPro camera’s stevig te bundelen kan je namelijk tegelijkertijd de juiste panoramaopnamen maken. En met veel schroefverbindingsmogelijkheden kan het tevens zowel binnen als buiten gebruikt worden met vele soorten accessoires, zoals een statief, drone, enz.

De Puluz panorama kooi is behoorlijk duurzaam en eenvoudig te installeren. Meenemen is uiteraard ook geen probleem!

Kan ik alleen nog maar brutaal vragen: “Zal ik er nu gelijk één voor je inpakken of wil je er nog eventjes in 3D over nadenken?

https://www.gopro-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=puluz+in+1+Aluminium+Alloy+schroeven

PS. Voor meer interessante info over het maken van 360 graden video’s klik je hier: https://www.digitalartsonline.co.uk/features/video-post-production/how-capture-edit-composite-immersive-video-for-vr-youtube-facebook-more/

https://www.premiumbeat.com/blog/how-to-shoot-edit-and-upload-360-degree-videos/